Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoNevím jak to nazvat
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Nevím jak to nazvat

Nevím jak to nazvat 17 let 6 měsíců ago #831

  • Vavřa
  • Vavřa's Avatar
Ahoj všichni.
Jelikož jsem levý a mám tudíž sešrubované rameno, tak jediný kontakt se supermotem mám tady na těchto stránkách a nebo s pár kamarády přes icq. Abych se přiznal, chodím sem na web skoro každý den a pozorně pročítám novinky a hlavně po každém závodě výsledky. Takže samozřejmě jsem si nemohl v průběhu posledních pár měsíců nevšimnout, že máš Richarde asi spoustu práce někde jinde, protože jsem se za poslední dobu nic moc nedozvěděl. Co se týká konference , tak je to ještě horší. Nevím jestli sem nikdo nepíše kvůli tomu nesmyslnému přihlášení které se tady zavedlo a nebo třeba proto, že už to nikoho nezajímá a nikdo nechce nic řešit.
Ale nejsem tady abych kritizoval stránky, zvlášť když vím , že každý se musí v první řadě nějak živit.
Ten důvod proč jsem se rozhodl sem napsat je zcela jiný.
Protože už dlouho nemůžu vylézt na motorku a nevím jak dlouho to ještě potrvá , pozorně čtu po každém závodě výsledky a časy , naivně si představuji kde bych asi byl, na koho ještě mám a na koho asi už ne.Myslím, že tohle teoretické závodění zná snad každý z Vás kdo byl někdy zraněný. Musím ale přiznat, že poslední dobou , při čtení výsledků se mi do hlavy vkrádá činnost která mi není moc vlastní ,a to je přemýšlení J. Nevím jak Vám , ale mě připadne 7 lidí na startu třídy Prestige poněkud zvláštní a přinejmenším zarážející. Tím se samozřejmě nabízí otázka co se stalo. Jsou snad všichni zranění?? Jedou snad všichni jiné mistráky v zahraničí, konající se pokaždé v tom samém termínu jako naše mistrovství??? Od těchto úvah jsem ale upustil ihned jak jsem si otevřel výsledky třídy hobby ( nebo jak se to dnes jmenuje). Po rychlém prozkoumání výsledkové listiny jsem zjistil, že v této třídě ve které se kdysi jezdila kvalifikace a následný závod pro nekvalifikované ( který myslím loni v sosnové vyhrál krásným způsobem náš kamarád Petr Klamt který už taky nějaký čas nejezdí ) , dnes jede posledních asi deset nadšenců a asi 10 němců kteří se zhlídli v amatérské konkurenci. Takže se ptám. Co se stalo??? Začal jsem supermoto jezdit proto, abych něco dokázal a napravil si chuť z motokrosu kde jsem dlouhá léta dělal křoví těm nejlepším. Ale to jaksi není možné , pokud nás bude stát na startu sedm a já si místo chuti závodit připadal jak idiot a ne jako závodník ( jak už se několikrát bohužel stalo ).
Bojím se, že to všechno tady dopadne jak kdysi v disciplíně ze které jsem přišel. Byla doba kdy na mezinárodní mistrák přijelo třeba 18 jezdců , vesměs těžkých profíků a střelců, a na hobby závody které pořádali pouze nadšenci přijelo třeba 100 kluků, kteří měli už dost pořadatelů kteří nikoho neposlouchali a neměli zájem jakkoli vyjít vstříc. Dnes je situace v motokrosu už jiná. Na závody přijede běžně plný žebř ve velkých a v malých se jezdí kvalifikace. A mistr republiky si už několikrát odvezl krásné auto.
Tím samozřejmě neříkám , že je nutné aby si ,dnes už asi 150ti násobný mistr republiky Jirka Boček odvezl auto , ale obávám se , že gola sada a aku vrtačka není ta správná adekvátní cena pro mistra za celou sezónu ve dvou třídách , kde sezóna stojí několik set tisíc korun. Podobné ponížení jsem si zažil sám myslím že předloni kdy za celkové třetí místo v MČR jsem si odnesl pohárek a igelitku plnou prospektů na pneumatiky MITAS.
Nechci tady říkat, že nám někdo musí snášet modré z nebe, ale nebylo by důstojnější místo těchto podřadných a nebojím se říct až degradujících „cen“ koupit velké poháry třeba takové jako se běžně vyhrávaly za dob pana Hoška a které jsem viděl jen třeba na videu protože tehdy jsem ještě nejezdil a tudíž si o nich můžu nechat jen zdát?
Nevím co bude se supermotem v ČR příští rok , ale myslím ,že bude stát hodně sil napravit reputaci z letošního roku. Pro jezdce kteří chtějí něco dokázat ,bude přinejhorším prioritní Evropa, Německo a jiné prestižní mistráky jinde v cizině. Ale co pro ty ostatní kluky kteří si nemůžou dovolit jezdit ven , ať už z finančních nebo časových důvodů? Budou jezdit jen u Vorlíčků na letišti?? Prodají motorky těm pár posledním lidem, kteří ještě neví jaká situace v supermotu je? Myslím že by to byla škoda.
A protože se limit výdrže mého ramena, ťukáním do klávesnice limitně blíží nule , tak Vás všechny jen pozdravím a popřeji lepší časy v supermotu nám všem.
Mějte se krásně Ahoj.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Nevím jak to nazvat 17 let 6 měsíců ago #834

  • Vavřa
  • Vavřa's Avatar
No vidím že to všichni máte u zadního otvoru. :-))) Jen si říkám kdo za to asi tak může????? :-))))
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Nevím jak to nazvat 17 let 6 měsíců ago #835

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Radime,

tak já to tam teda určitě nemám.Ale co k tomu dodat?Že máš pravdu ví asi každý,kdo se kolem sebe trošku dívá.Ale co s tím??????
Že by defenestrace???............
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.527 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz