Jste zde:   HomeForumSupermoto.czSupermoto 2012nazev tematu me nenapada
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: nazev tematu me nenapada

nazev tematu me nenapada 12 let 4 měsíců ago #1806

  • Vavřa
  • Vavřa's Avatar
zdravim vas
porad se pise jedno nebo druhe, temata sem na dalsi rok nikdo nepise asi z jasnych duvodu, protoze nikdo nevi co bude.
a proto mam na vas Richarde a Davide jednoduchou otazku:
pokud odebral ministr skolstvi autoritu acru, znamena to, ze dotace na motoristicky sport a tudiz i na supermoto, pujdou uz ne do centra plneho mramoru v praze, ale nekam jinam. momentalne neresim jakou licenci si budu delat a tudiz jaky serial nas team pojede, ale zajima me, z ceho zaplatite vase mezinarodni mistrovstvi cr v supermotu. celou dobu jsem totiz zil v domneni, ze takove zavody jdou uskutecnit pouze z dotaci ktere jste vy jako promoteri dostavali ( plus penize od sponzoru, to je jasne ). nebudu se vyptavat, proc byl reditel supermota mlady jecminek, ktereho jsem na zavodech nikdy nevidel. nebudu se vyptavat vubec na nic. Jen mi prosim zodpovezte, jestli vase zavody v pristim roce zaplati sponzori, vy z vlastnich kapes a z lasky k supermotu a nebo my jezdci ze startovneho. na druhou stranu chci zduraznit me pochopeni, ze kazdy vsechno dela pro penize a nikomu neupiram pravo na odmenu za odvedenou praci. tudiz od vas necekam presne castky co, kdo , jak a za kolik, pouze ocekavam pro jednou seriozni odpoved pro nas obycejne blbce, kteri mame zavodeni v srdicku a radi bychom aby se supermoto zmenilo k lepsimu. myslim ze ted je ta prava chvile malinko otevrit karty.
PS- vim ze jste slusni lidi a za zapujcene stany z naseho teamu na narody jste nejspis podekovali nekomu jinemu, ale priste bych uvital vas dik pravemu majiteli. ale to nereste, to je jen ma arogance a sebestrednost, ktera nikoho nezajima :-))
dekuji za odpoved
Radim Vavřík ml
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

nazev tematu me nenapada 12 let 4 měsíců ago #1807

  • petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
  • Příspěvky: 95
  • Karma: 0
Zdar Radime,

bavili jsme se spolu opravdu hodněkrát za těch hodně let co se známe. Docela mě překvapuje, že si stále myslíš, že seriál jedem za peníze z dotací. Jsem ale docela rád, že si nikdo nemyslí, že jsme zaměstnanci AČR, jak tomu jednu dobu taky bylo. Tedy věc se má takto. Mluvím o době kdy je promotérem společnost Supermoto.cz s.r.o. a já jsem její jediný jednatel. Veškeré příjmy společnosti jsou na základě partnerských smluv se společnostmi, které za své peníze mají bannery na závodištích, loga na výsledcích, atd. Za to, že můžeme tyto smlouvy uzavřít a dát dohromady seriál, platíme AČR poplatek za nákup práv. Tedy je jasné, že jak v letech minulých i v letech budoucích zaplatí závody sponzoři. Veškeré vklady od Vás jezdců, i když tam třeba na přejímkách někdy sedím já či moje drahá polovička, jsou příjmem pořadatele. Promotér z těchto peněz nic nemá. Jediné na co má vliv množství od vás vybraných peněz je to, jakou vyjednávací pozici budeme mít další rok vůči majiteli závodiště, resp. kolik peněz po nás bude chtít. Aneb víc jezdců na závodech, menší částka. Míň jezdců na závodech větší částka od promotéra. Ještě dodatek ohledně ředitelování mladého Ječmínka. Vím, že v OR to stále není zapsáno, ale rád ti pošlu oskenovaný notářský zápis ze kterého je jasné, že od 14.11.2007 jsem majitelem společnosti z 50% já a druhých 50% drží pan Radovan Sviták.

Na závěr mi dovol, abych ti jménem svým a i jménem reprezentačního manažera pana Davida Novotného oficiálně poděkoval za zapůjčení stanů pro reprezentaci České republiky při závodě Supermoto národů konaného letos ve španělském Alcañizu :)

Po přečtení toho co jsem napsal jsem si uvědomil ještě jednu věc. Ta věc je ta, že již na posledním závodě v Chebu jsme se Zdeňkem Neuvirtem mluvili o tom, že se bude zvedat vklad u pitbiků stejně jako u MX Cupu a Veteránů. Tedy tento vklad bude činit 800,- Kč plus pojištění. Toto zvýšení nemá nic společného s aktuálním děním, je logickým vyústěním množství jezdců v těchto kategoriích. Je také reakcí na to, proč mají někteří jezdit stejně dlouho za 1200,- a někteří za 400,-. To tedy na úplný závěr, aby mě někdo následně neobvinil, že jsme zdražili, protože nemáme dotace.

Přeju Radime tobě, tvé ženě Dáše a i vaší radosti Danielce hezké Vánoce a hodně zdraví do dalšího roku, protože oba už víme, že se může dít co chce, ale zdraví je nejvíc.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

nazev tematu me nenapada 12 let 4 měsíců ago #1809

  • Vavřa
  • Vavřa's Avatar
dekuji za odpoved.
at to ctu, jak to ctu, nekolikrat po sobe, vychazi mi jen to, ze v podstate ma domenka uplne naopak. to znamena, ze vy tim, ze jste u acr, naopak platite jim a nikoliv, ze penize z dotaci jdou vam od acru??
v tom pripade je to zlodejna a vy prvni byste meli stat za nove vzniklym svazem, ktery se tvari, ze od ted uz se penize nebudou ztracet buhvi kam, ale pujdou na ty spravna mista. nejsem zadny einsein nebo donald trump v podnikani, ale proc tedy, jste se za ta leta nesnazili udelat neco, aby jste nemuseli platit penize jecminkovym zlodejum, tim by jste mohli usetrit penize, snizit startovne, tudiz by se zvysil pocet jezdcu s naslednym vetsim ziskem pro vas... vzdyt jste mohli za ta leta poznat, ze jezdcum nejde o to jestli jedou mezinarodni mistrak, narodni mistrak, prebor horni dolni a nebo sevca cup. vsem jde o to se povozit a pozavodit a pokud mozno, platit za to co nejmin.
co se tyce stanu, tak dekuji za podekovani
zaverem dovol abych i Tobe, Davidovi a vlastne vsem popral hezke vanoce a hlavne zdravi a zaroven se omlouvam ze jsem nepopral hned jako prvni, nebot jsem si ani neuvedomil, ze za par dni jsou vanoce. vidim pred sebou jen cisla z dotaci a zisku za poradane zavody :-)))
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

nazev tematu me nenapada 12 let 4 měsíců ago #1810

  • petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
  • Příspěvky: 95
  • Karma: 0
Ono Radime je to opravdu výrazně složitější než se to na první pohled zdá. Pamatuješ ještě jak jsme seděli na tribuně v Sosnové a já říkal, dobře pojďme jezdit horní dolní cup pod naši SMSkou a budem si moct jezdit pro zábavu v klidu jako to bylo na Sazce, jako to bylo v Mimoni. Pamatuješ si, že tenkrát se část přítomných jezdců ozvalo, že potřebují jet mistrák ? Stejně je na libovůli ČT jestli přijede nebo ne a když pojedem horní dolní cup, spadnem v prioritě ČT až úplně nakonec. Takže když to vezmeš kolem a kolem, vyjde ti z toho, že jiná volba, aby to fungovalo moc nebyla. A teď k tvé úvaze, utíkejte od AČR někam kde vám něco dají. Zaprvé položka za nákup práv od AČR není zanedbatelná a stále bojujem, aby byla co nejnižší, ale zas není taková, aby nás to odradilo. Zadruhé se veřejně přiznávám k tomu, že jsem s druhou stranou byl v kontaktu. Není tajemstvím, že jsem na MS v motokrosu spával v kamionu Ervína Krajčoviče, není tajemstvím, že se znám s Jirkou Hejtíkem. Stejně tak není tajemstvím, že ten kdo mi přijel pomoct na onu kritizovanou střechu byl Ervín Krajčovič. Nejsem člověk, kterej kastuje lidi. Nicméně já jsem byl zakastován u druhé strany mezi autoklubisty bez možnosti obhajoby a tím bylo rozhodnuto. Jen se můžu domnívat co za tím stojí. Buď to je to, že moje firma Gironi s.r.o. spolupracovala na obchodní bázi s Ječmínkem mladším na pořádání MS SBK. Konkrétně na mediální kampani. Nebo je to to, že se znám s GS Karlem Naušem, kterej když jsem byl na operaci se srdcem za mnou jako jeden z mála dorazil do nemocnice a když jsem pak v následujících měsících potřeboval někam odvézt a sám jsem s rozpáraným hrudníkem nesměl řídit, tak mě odvezl. Nevím jedna z věcí co nemám rád, je třídění lidí kdo s kým proti komu. Rád si dělám vlastní názor. Mám rád lidi, kteří hrají fér. Proto jsem začal se sportem a přiznám se, že jsem se dočkal mnoha zklamání, protože fair hra je tu hodně málo vidět. Snad jsem objasnil důvody, proč stojím tam kde stojím. Možná se ukáže, že stojím na špatné straně, nikdo není neomylný. Ale rozhodně nepoběžím na druhou stranu. Jediné co se může stát, že odejdu. Supermoto bude dál. Se mnou beze mě, s Davidem bez Davida, říkáme to roky a nic se na tom nemění.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

nazev tematu me nenapada 12 let 4 měsíců ago #1811

  • Vavřa
  • Vavřa's Avatar
znovu dekuji za odpoved
pokud dobre ctu, tak tato konverzace ukazala, ze zavody ktere poradate, nejsou ani v nejmensim placeny z dotaci, ale pouze ze sponzoru, naopak penize platite acr vy.
osobne jsem toho nazoru, ze dokud se nesnizi cena sobotnich treninku a nedelniho startovneho, tak si o navalu dalsich jezdcu muze supermoto nechat jen zdat a je uplne jedno jestli bude mit narodni autoritu Ječmínek, Prosíčko, Žitečko, Ovísek, Abrahám a nebo někdo jiný... Nehodlam resit proc nejde udelat neco proto aby to stalo min. je to celosvetovy trend a proto je supermoto celosvetove v tak prahistorickych srackach v jakych je.
Jeste jednou dekuji za tve odpovedi, je to dalsi stripek skladanky, kterou se snazim poskladat, abych si udelal obrazek, jak to vsechno aspon zevrubne funguje.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

nazev tematu me nenapada 12 let 4 měsíců ago #1812

  • petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
  • Příspěvky: 95
  • Karma: 0
Radime řeknu to asi blbě, ale když si chceš jít zaplavat do bazénu, tak taky musíš zaplatit. Když do kina, tak taky. Vždy bylo cílem, aby se platilo co nejmíň a vzpomeň si kolik býval vklad před lety a nyní a vztáhni si to třeba na cenu nafty. Pak zjistíš, že všechno leze nahoru a vklad neříkám, že by nestoupal, ale je to spíš lehce vzedmutá rovina, než kopec to po čem jde. Nemám na Tebe mobil, abych ti zavolal a mohli jsme pokecat, ale zavolej a dáme řeč. Předpokládám, že ty na mě máš, ale kdyžtak je to 776 727 636. Do dvou jsem povětšinou vzhůru.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.289 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz