Jste zde:   HomeForumSupermoto.czPřipomínky k webuSedlčany
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Sedlčany

Sedlčany 19 let 11 měsíců ago #34

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Tak to je výkon. Víc jak 24 hod. po závodě a na oficialním serveru není o závodě takřka nic. To asi nebude časoměřiči. Připadá mi to jako ztráta času se na server vůbec připojovat. Naštěstí nejsem jezdec a nebylo mi dohodnuto, že za provoz mi bude účtováno(viz. zpráva z 13.4.04). A což teprve sponzoři jednotlivých jezdců a teamů, ty asi zírají do čeho to vráží peníze.
Aby náhodou nedošlo k mýlce tak tento příspěvek píšu v 1:35 20.4.04 Jindra
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Sedlčany 19 let 11 měsíců ago #35

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Nevím jak jste se díval, ale v čase kdy jste psal příspěvek byla plně naplněna fotogalerie a stručně zaneseny výsledky v aktualitách. Pokud čekáte dvoustránkový článek tak ten nevzniká po žádných závodech. Tedy jediné co oproti obvyklému stavu chybělo byly výsledky, které nám byly doručeny dnes ve 4:38 ráno. Právě se tedy zabýváme tím, že je dáváme na server. Pokud Vám přijde jako ztráta času se na server dívat, nikdo Vás nenutí ztrácet čas.

S pozdravem

Webmaster
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Sedlčany 19 let 11 měsíců ago #36

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Jestli si myslíte ,že se z fotogalerie dá něco vyčíst o průběhu tréninku, závodu nebo třeba o startovní listině tak pardon, ale na to nemám. Dokonce ani nečekám dvoustránkový článek, ale slíbennou obsáhlejší zprávu ze závodu. Dokonce si myslím , že když už se stránky nazývají oficialními tak by asi nějakou tu aspoň základní slušnost mohly mít a nevymlouvat se na časomíru, protože pokud je mi známo tak oficialní výsledky jsou (snad i musí být) v určitém časovém úseku po závodě vyhlášeny, pokud není podán protest. Takže fotkám zdar. Nazdar! Jindra
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Sedlčany 19 let 11 měsíců ago #37

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Výsledky v tištěné podobě byly samozřejmě k disposici a časový úsek je 72hodin. Víc nemám co dodat.

Zdar.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.256 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz