Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoZase Sedlčany...
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Zase Sedlčany...

Zase Sedlčany... 20 let 4 měsíců ago #243

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar

Autor: Jirka a Dalibor Boček (---.opanet.cz)
Datum: 03.08.04 20:18

Všechny Vás zdravíme,
je celkem fajn , že fůra věcí v českém Supermotu Vám není lhostejných, a že umíte i pochválit.
Řeč začla o Sedlčanech tak se k nim vrátím a to čistě z mého pohledu, který jen tak něco neovlivní.Následující řádky jsou určeny všem, ale hlavně pořadatelům tohoto podniku a promotérovi.
Nejdříve budu chválit: sprchy a hajzlíky SUPER(mohli by ale natlouct do zdi pár hřebíků aby bylo kam pověsit aspon trenky..), nevybírali se poplatky za parkování, elekr., vodu, odpadky, vzduch, počasí zajistil pořadatel dost dobré.Přišli i diváci, bohužel většinou jen místní a z okolních vesnic, ale asi se jim to celkem líbilo. Asi to chce víc propagace jinde než jenom v okolí Sedlčan.
To jsou ale věci , které nejsou až tak důležité pro vlastní závody. Pořadatel se s tím doslova popral jak uměl snad si vezme slova nás všech k srdci. Trataci jsou problémoví skoro všude s vyjímkou Masarykova okruhu v Brně a v Mostě. U aut se až tak moc nemává a tak jsou zvyklí. Trat byla připravena co se týče podkladu terén nebo asfalt dobře.To že se tam najde někde hrb nebo se v neděli odpoledne rozbije terén je standart.
Co je ale obrovský průser tak to je korydor postavený z ocelových sloupů, ocelových lan, svodidel, pneumatik a pásů gumy ze starých pásových dopravníků začínající na výjezdu z terénu a končící na vjezdu do terénu.Pánbůh zaplať, že tam je toho asfaltu opravdu tak MÁLO !!!! Je to dobře vymyšlené pro ochranu diváků a pořadatelů , když se tam prohánějí auta. V ŽÁDNÉM případě tam nemají co dělat motorky, jakékoliv. Lidi, kteří hodlají v budoucnu připravovat závody na této a jim podobných tratích se chovají maximálně bezohledně, bezpečnost závodníků mají v ..., a případná odpověď , že komu se to nelíbí tak ať tam nejezdí bude znít dost cynycky a omezeně.
Prostor určený pro signalizaci a komunikaci z jezdci byl opět vybrán velice nevhodně tak jako na jaře. Poukazoval jsem tehdy na to Davidovi Novotnému, ale asi se tato věc zapoměla řešit, tak jako spoustu jiných "maličkostí".
Je toho víc co se dá vylepšit, ale toto je asi základní problém. A proto se domnívám a nebudu asi sám, že závody Supermoto do Sedlčan za stávajího stavu nepatří. Odstraňte korydory, pripravte zóny pro případný pád jezdce, délku tratě upravte na poměr asfat - terén tak jak předepisujou platné řády (nebo upravte řády ?!), připravte zkušené nebo doře vyškolené traťáky a budeme se těšit do Sedlčan kdykoliv přijet. Tentokrát tam jela vetšina jezdců kvůli bodům, co když se příště "nějak" domluví ???... ale to je už to poslední.
Tak ahoj Jirka a Dalibor (to byla fuška)
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Zase Sedlčany... 20 let 4 měsíců ago #245

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj kluci,
tak tehle příspěvek jsem si moc rád přečetl a jsem rád, že závody - trať v Sedlčanech tady nekritizujou jen hobíci jako já!!! Konečně se tady vyjádřil někdo kdo má v závodech supermoto velké zkušenosti, a kdo má zdravý rozum!!!
Kluci dík za Vaší fušku, neboť váš příspěvek je naprosto vystihující a pravdivý, jsou v něm pouze fakta a není k tomu co dodat!!!

zatím čus a těším se do Mýta
Petr
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.473 seconds