Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoRe
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Re

Re 18 let 11 měsíců ago #443

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Richarde, já jsem nemyslel konkrétně tebe, psal jsem , že se nechci nijak víc zapojovat do diskuse, tak se nezlob, nebylo to proto, že se za několik dní začíná, jen jsem si na to vzpoměl a zrovna se rozhodl to napsat.
S těmi němčoury jsem to myslel tak, že jim případný rozdíl ve startovném mezi třídou OPEN (nyní) a Prestige zas tak zásadně nezasáhne do rozpočtu, jsou to samozřejmě jen moje subjektivní postřehy a jsem si vědom, že se dá odpovědět, že to může být zrovna takový " chudák jako my co si všechno platíme".
Jeden dotaz si však neodpustím, když už jsme u toho, že jsme si všichni rovni, tak bych se chtěl zeptat, jak to je s tím, že úřadující vítěz kategorie Přebor ČR, nemusí dle postupového klíče do prestižnější kategorie? Nevím jestli je to pravda či nikoli, myslím si však, že pokud by na tomto šprochu bylo pravdy trochu, tak nemá cenu nějaké postupové klíče psát, protože pokud se nebudou dodržovat a to už z jakéhokoli důvodu, nemají cenu a je to jen na morálce těch konkrétních lidí, osobně s tím nesouhlasím a pak se nedivím, že v "Prestige" bude jezdit skupinka do mariáše.
Ahoj v Sosnové Jan Záhorský

Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Re 18 let 11 měsíců ago #444

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Honzo,

postupový klíč se dodrží a nikdo z prvních tří jezdců nepojede v kategorii 1 Open. Toť mé informace a ani subkomise supermota, která je minimálně poradním orgánem pro VVSM FMS a jejímž jsem členem nebyla požádána, aby se k podobné problematice vyjádřila.

Ahoj

Richard
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.217 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz