Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoVolný trénink v Písku
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Volný trénink v Písku

Volný trénink v Písku 19 let 7 měsíců ago #453

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Teda Vavřo, to byla podpásovka, mě to hlava nebrala, zrovna jako všem těm kteří to viděli, rozjet se a upadnout po jednom metu umí asi jenom VELKEJ FÁRA!!!
Přeju hodně štěstí v Sosnové a mám neskromný dotaz, nemohl bys mě půjčit kartičku do depa, abych si mohl přijít k tobě pro podpis a fotku s věnováním???
Případně umím přezouvat gumy, překážet, motat se a tak.
Ahoj Honza
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Volný trénink v Písku 19 let 7 měsíců ago #454

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
:o)))) Mno ty mi dáváááš:o))) Prej"umím přezouvat gumy" :o)) Já co si naposledy pamatuju, tak sis na to při loňský Sosnový bral mechanika:o)) Mno...to ale bylo kvůli něčemu jinýmu,viiiď...ale jinak Ti musim povědět,že si pěkně nechutnej...takhle okatě se vtírat do depa:o))

Volný trénink v Písku 19 let 7 měsíců ago #455

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Honzo
zatím tě musím zklamat. Je pátek, 20:23 a já sedím doma u počítače a pořád čekám na konečný verdikt pána boha Luonga a jeho přisluhovačům jestli budu moct startovat a nebo ne. David Novotný lítá jako blázen celý den a pořád nic nevíme. Takže to vypadá že budu doma a přemýšlet jaké by to bylo...
A podpis a fotka s věnováním? To si budeš muset zajít za nějakým opravdovým fárou a ne za trotlem kterého nevezmou ani na MS. :-)))
Ahojte.

Volný trénink v Písku 19 let 6 měsíců ago #456

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Radime, jestli jsem to dobře pochopil, tak jsi nakonec závodit nemohl! Je mi to upřimně líto, zvlášť když jiný závodit může????
Nechceš se k tomu nějak vyjádřit?
Přeju pěkný den a v Písku jim to ukaž.
Ahoj Honza

Volný trénink v Písku 19 let 6 měsíců ago #457

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Honzo
Bohuzel systém pana Luonga a lidí kolem něho je malinko divný a myslím že nemá cenu se k němu asi vyjadřovat.
Ale pokud můžu něco říct, tak bych chtěl moc poděkovat Richardovi a hlavně Davidovi Novotnému který se opravdu moc snažil abych mohl startovat. Myslím že ty telefony, benzín a ostatní výdaje ho stály skoro tolik jako mě licence na závod v Sosnové, faxování přihlášek jak do Prahy tak i do Francie, telefony atd...
Jediné z čeho mám radost tak že aspoň pan Heiník dovezl bodík. Myslím že je to pro něho moc hezký úspěch a malinko mě ulehčil to zklamání že jsem nestartoval.
Každopádně musím říct, že ať už to všechno bylo jak chtělo, tak hlavní podíl na tom že jsem nestartoval má MOJE nezkušenost a neznalost systému ať už pana Luonga tak i našich šéfů tam´úplně nahoře.
V Písku se uvidíme.
Ahoj

Volný trénink v Písku 19 let 6 měsíců ago #458

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Radime, stejně si myslím, že Ti " na hoře" jsou tam právě z těchto důvodů a komunikace na mezinárodní úrovni by snad měla být jejich denní chleba.
Všem co bodovali gratuluji. Pozdravuje tě Honza Bergr.
Čus Honza.
Time to create page: 0.443 seconds