Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoBude nějaký volný trénink v Ostravě?
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Bude nějaký volný trénink v Ostravě?

Bude nějaký volný trénink v Ostravě? 19 let 6 měsíců ago #462

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde, bude nějaký volný trénink v Ostravě v tomto týdnu, nebo jen o víkendu? Kdy a pokud ne bude se trénovat i v pátek?
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Bude nějaký volný trénink v Ostravě? 19 let 6 měsíců ago #463

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj,

už je to na webu. V pátek se bude teprve odpoledne stavět trať.

Richard

Bude nějaký volný trénink v Ostravě? 19 let 6 měsíců ago #464

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde.
Když jsi to nakousl s tou tratí tak jsem se chtěl zeptat kdo tu trať bude stavět. Nepochybuji o tom že to bude nějaký odborník který má se supermotem velké zkušenosti. A určitě tam bude taky nějaký zástupce jezdců který na to rekne svůj názor. :-))))
Děkuji za odpověď.

Bude nějaký volný trénink v Ostravě? 19 let 6 měsíců ago #465

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdar Radime,

no kamení budete moct házet hlavně na mojí hlavu, protože jsem ji ve spolupráci s Davidem vymyslel. Rozhodně si neříkám odborník s velkými supermotovými zkušenostmi, ale snad to bude trať splňující nejen bezpečnostní požadavky, ale i trať, která se Vám jezdcům bude líbit. Stavět budou lidi z AG Forsage za naší asistence. Co se týče zástupce jezdců tak ten tam bude, ale kdo to bude to nevím. Nejpozději to budete vy všichni až přijedete :)

Tak čau v Ostravě

Richard

Bude nějaký volný trénink v Ostravě? 19 let 6 měsíců ago #466

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde.
Když vím že jste to navrhovali vy dva, tak jsem určitě klidnější než kdyby to stavěl třeba nějaký Franta Vopršálek který tam už dvakrát pořádal závody aut ,a supermoto viděl poprvé dnes na čt2. O Forsage strach nemám, to jsou profíci. Jinak zítra tam jedeme s Jirkou Bočkem na tiskovku ,tak co se dozvím, to sem napíšu.:-))
K těm výplatám - Doufám, že nám zbylo aspoň to Kamikadze na přejímce, protože v Písku bych tu poslední jízdu bez něho asi nedojel. ( Naštěstí se mě výplaty pro první tři letos moc netýkají ) Ale co takový Bočan?? S takovou si na toho Peugeota letos moc nenašetří :-)))
Ahoj

Bude nějaký volný trénink v Ostravě? 19 let 6 měsíců ago #467

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj,

hmotný ceny jak při přejímce (Kamikaze) i pro vítěze (LaFamilia) zůstávají. Kdyby nebylo Kamikaze, tak už tu letos asi poletuje moje parte. Ještě že mi už vlasy vypadaly, jinak by to zrychlený stárnutí na mě bylo hrozně vidět :)

Richard
Time to create page: 0.604 seconds