Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoTerén v Mýtě?
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Terén v Mýtě?

Terén v Mýtě? 18 let 1 měsíc ago #1209

• Honza 441
  • Honza 441's Avatar
Zdravím..
Může mě někdo vysvětlit kde by mohl být ten nový terén, vůbec se v tom obrázku neorientuju, ale vypadá to moc dobře, a konečně by Mýto nebylo jen pro silničáře:)

Zdraví Honza #441
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Terén v Mýtě? 18 let 1 měsíc ago #1300

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
ahoj, tuším kde to asi má být. myslím,že je to po sjezdu z kopce, pak se to lámalo do terénu doleva. teď to má být asi trošku dřív a přes zpomalovák doprava.
myšlenka určitě dobrá už jenom proto, že se něco chystá a snad bude i dělat. na druhou stranu pokud to tam tak bude, tak jezdci přijdou o jedno z mála míst kde se dalo ještě předjet. trať v písku doznala takových změn že se závodí start-cíl ve stejném pořadí, není totiž kde "slušně a ohleduplně" předjet. a na to je třeba taky myslet, závody jsou i o předjíždění, jak budou vznikat situace viz Olympia: Vorlíček versus Boček.čau

Terén v Mýtě? 18 let 1 měsíc ago #1354

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
Zdravím,

Dalibor to tipuje správně. Já tam dnes byl, je vytyčeno a mělo se i začít dělat, ale začne se ve čtvrtek. V sobotu jedeme s Davidem na vyhlášení Mistrů tak se opět v Mýtě zastavíme. Terén je vytyčený na šíři osm metrů a měl by být částečně technický a částečně rychlý. Tak snad se nám to povede. Pro úplnost doplním, že se bude jezdit i původní terén, který by se měl repasovat, aby nebyl tak rozbitý.

Richard

Terén v Mýtě? 18 let 4 týdny ago #1357

• Honza 441
  • Honza 441's Avatar
Tak to bude pěkný dva terény:).. Ale zase je pravda jak říká Dalibor že příjde o jedno z nejhezčích míst na trati, a kde se dá předjíždět.. Myslím, že by to bez té šikany bylo daleko zajímavější..
Sportu zdar Honza

Terén v Mýtě? 18 let 4 týdny ago #1358

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Nikde není psáno že se šikana pojede. Zůstane i původní asfalt, podle toho jak jsem porozuměl místním.

RG
Time to create page: 0.659 seconds