Na závodech jsme se o tom označení trati bavili, jak jste říkal, tato věc není ve Vaší kompetenci, ale kdo by měl ( mohl, kdyby chtěl ) tyto upoutavací a naváděcí tabulky vyrobit a rozestavět, není přeci řešení říct, že tato věc není ve Vaší kompetenci a nechat to tak jak to je, někdo má přeci tuto organizační věc na starosti, i když to zatím vypadá, že ne!!! Pro sponsory není taky určitě moc zajímavé, že na závody přijelo 81 jezdců a 20 diváků, které tvořili vesměs rodiní příslušníci jezdců!!! Nevím kde je chyba, ale zdá se mi, že v roce 2001 a 2 kdy jsem tento sport sledoval pouze jako divák, stálo kolem trati mnohem více diváků než dnes! Tento sport rozhodně není na ústupu, ba naopak v zahraničí ho sleduje čím dál více diváků!!!!!
Co se týče poplatků na místě, tak jsem zatím neslyšel jméno, kdo o tomto poplatku rozhodl, každý akorat odpověděl, že za to nemůže, že to dostal nařízené, ale od koho? Jedná se sice o 500,--Kč což je mizivé procento v částce kterou jezdec nechá za víkend na závodech, ale věřte, že to člověku opravdu bere chuť do ježdění, zdá se mi, že se jednalo o poplatek na někoho kdo potřeboval domů novu pračku! Někdo dostal do kasičky celkem 40.500,--Kč ( 500*81 jezdců ), to už je i na sušičku!!!
Pokuď tedy tvrdíte, že za tyto dva problémy kolem závodů v Písku nemůžete, a já věřím, že opravdu ne, učiňte odpovědnou osobu!!!
Domnívám se taky, že máte určitě větší vliv na organizátory závodů než samotní jezdci, pokuď opravdu chcete, aby vše šlo správným směrem, pak nepřehlížejte žádný problém a řešte ho hned, pokuď tak neučiníte bude jich akorát přibívat a pak mi tedy opravdu věřte, že vše se neubírá správným směrem, ba naopak!!!!
Ať ten kdo je odpovědný za to, že diváci nemohou najít trať na které se jedou závody a ten kdo si vybral pro domácí potřeby 40.500,--Kč si sype sám popel na hlavu, protože především hlavním úkolem pořadatel by mělo být dostat na závody diváky a pokud se mu to podaří pak si určitě vydělá víc než již výše zmíněnou částku. Pokuď pořadatel připraví zajímavý a zábavný program pro diváky, určitě se nebudou zlobit, že za pěknou neděli zaplatili nějakou korunu a rádi přijedou na další závody znovu!!! Richard Gironi - webmaster napsal:
> Za problém s časovým harmonogramem se musíme omluvit i my
> jakožto promotéři.
>
> Co se týče označení cesty na trať nemůžeme v tomto směru skoro
> nic dělat, jak jsme spolu již hovořili přímo na závodech. To
> skoro je to, že na server umístíme tak jako jsme to učinili se
> Sedlčany přesnou mapu daného místa, kde vyznačíme a popíšeme
> cestu na okruh.
>
> Ohledně poplatků, není v naší moci jakkoliv toto ovlivnit.
> Záleží pouze na pořadateli závodu. Stejně tak nemáme možnost
> změnit chování lidí, i když by to bylo nádherné
>
> Doufáme, že Vás výše uvedené nepříjemnosti neodradili a stejně
> jako my věříme, že vše jde správným směrem a společně se nám
> podaří dát dohromady nádherný sportovní víkend, plný pouze
> skvělých sportovních zážitků jak pro Vás jezdce, tak i pro
> diváky.
>
> Věřte, že ani nás netěší problémy, které byli a uděláme vše
> proto, aby se již neopakovali.
>