Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoOrganizace závodu Písek
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Organizace závodu Písek

Organizace závodu Písek 20 let 7 měsíců ago #123

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zajímal by mě názor ostatních jezdců na organizaci závodů v Písku za který se pořadatelé při rozpravě omluvili, ale domnívám se, že organizace a uspořádání závodů není jenom o časovým harmonogramu za který se pořadatelé omluvili, ale také o tom, že závody se nekonají jenom pro jezdce, ale také hlavně pro diváky, kteří po příjezdu do města Písek, neměli ani tušení o tom, kde se trať a závody samotné konají, na můj dotaz jednoho s pořadatelů mi bylo odpovězeno, že ,,Písečáci" moc dobře vědí kde se trať nachází!
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale nee každý je z Písku, aby věděl kde se závody konají, první znechucení zažijí diváci po příjezdu do Písku, když po chaotickém ježdění po městě zastavují na pumpě a dotazují se kde se konají závody, po vysvětlení začíná opět hledání ruzných odboček atd. Nebylo by rozumější udělat poutače ( cedule s ukazateli ), která navede diváky až k trati!!? Za rozvěšení plakátů, tak zvaný zábor veřejného prostranství se městu neplatí zas tak velké poplatky!!!! Určitě méně naž za reklamu v rádiu!!!
Jakož jezdec jsem byl celkem znechucen při administrativní přejímce, když na mě při placení startovného vybafli, že chtějí ještě 500,-- Kč, když jsem se dotazoval za co, tak mi nejprve odpověděli, že je to na úklid, za chvíli mi bylo sděleno, že na úklid sprchy a el. je 200,-- Kč a za sobotní volné tréninky 300,--Kč!!! Páni pořadatelé, volné tréninky se jedou v rámci konání závodů, takže poplatek je obsažen snad již ve startovném!!!!????
Pořadatelé, nebo ten kdo vymyslel tento nesmyslný poplatek, se podle mě snaží na supermotu trochu slušně vydělat, ale svým jednáním tento sport pouze zabíjí!!! Proč vybírat více peněz od soutěžících, nebude lepší je vybrat raději od diváků, kteří pokud budou vědět kam určitě rádi na závody přijedou!?
Supermoto je sám o sobě bez pochyby finančně velice náročný sport a pokud budou pořadatelé zatěžovat jezdce ještě dalšíma nesmyslnýma poplatkama, může se stát že budou časem tak znechuceni, že tento sport bude provozovat pár lidí a dívaky rozhodně nebude zajímat závod třídy ve které pojede 5 jezdců.
Vážení pořadatelé myslete na budoucnost, podívejte se na závody v zahraničí, na závody zde chodí tisíce diváků a jezdců se nepřihlašuje desítky, ale stovky! Pokud dokážete přilákat na závody více diváků, budete to pro Vás určitě lepší kšeft a mnohem výnosnější než tahat 500,-- Kč z jezdců, kteří nechají i tak na závodech tisíce!!!
O arogantním až drzém chování některých z pořadatelů, konkrétně tzv. ředitele závodu se nebudu raději ani zmiňovat, jak by někteří řekli, to je o lidech!!! Bohužel musím říct ,,nesprávný člověk na nesprávném místě" ale třeba je to jen můj názor!!! Rád si přečtu i Vaše názory....

Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Organizace závodu Písek 20 let 7 měsíců ago #124

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Cokoliv dodat by bylo nošením dříví do lesa.
Stojím za tebou.
A podepíšu se celým jménem.
Jiří Blaha

Organizace závodu Písek 20 let 7 měsíců ago #125

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Tak to se omlouvám celé jméno jsem nenapsal, Petr Klamt.

Organizace závodu Písek 20 let 7 měsíců ago #128

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Za problém s časovým harmonogramem se musíme omluvit i my jakožto promotéři.

Co se týče označení cesty na trať nemůžeme v tomto směru skoro nic dělat, jak jsme spolu již hovořili přímo na závodech. To skoro je to, že na server umístíme tak jako jsme to učinili se Sedlčany přesnou mapu daného místa, kde vyznačíme a popíšeme cestu na okruh.

Ohledně poplatků, není v naší moci jakkoliv toto ovlivnit. Záleží pouze na pořadateli závodu. Stejně tak nemáme možnost změnit chování lidí, i když by to bylo nádherné :)

Doufáme, že Vás výše uvedené nepříjemnosti neodradili a stejně jako my věříme, že vše jde správným směrem a společně se nám podaří dát dohromady nádherný sportovní víkend, plný pouze skvělých sportovních zážitků jak pro Vás jezdce, tak i pro diváky.

Věřte, že ani nás netěší problémy, které byli a uděláme vše proto, aby se již neopakovali.

Webmaster a zástupce promotéra v jedné osobě

Richard Gironi

Organizace závodu Písek 20 let 7 měsíců ago #129

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Na závodech jsme se o tom označení trati bavili, jak jste říkal, tato věc není ve Vaší kompetenci, ale kdo by měl ( mohl, kdyby chtěl ) tyto upoutavací a naváděcí tabulky vyrobit a rozestavět, není přeci řešení říct, že tato věc není ve Vaší kompetenci a nechat to tak jak to je, někdo má přeci tuto organizační věc na starosti, i když to zatím vypadá, že ne!!! Pro sponsory není taky určitě moc zajímavé, že na závody přijelo 81 jezdců a 20 diváků, které tvořili vesměs rodiní příslušníci jezdců!!! Nevím kde je chyba, ale zdá se mi, že v roce 2001 a 2 kdy jsem tento sport sledoval pouze jako divák, stálo kolem trati mnohem více diváků než dnes! Tento sport rozhodně není na ústupu, ba naopak v zahraničí ho sleduje čím dál více diváků!!!!!
Co se týče poplatků na místě, tak jsem zatím neslyšel jméno, kdo o tomto poplatku rozhodl, každý akorat odpověděl, že za to nemůže, že to dostal nařízené, ale od koho? Jedná se sice o 500,--Kč což je mizivé procento v částce kterou jezdec nechá za víkend na závodech, ale věřte, že to člověku opravdu bere chuť do ježdění, zdá se mi, že se jednalo o poplatek na někoho kdo potřeboval domů novu pračku! Někdo dostal do kasičky celkem 40.500,--Kč ( 500*81 jezdců ), to už je i na sušičku!!!
Pokuď tedy tvrdíte, že za tyto dva problémy kolem závodů v Písku nemůžete, a já věřím, že opravdu ne, učiňte odpovědnou osobu!!!
Domnívám se taky, že máte určitě větší vliv na organizátory závodů než samotní jezdci, pokuď opravdu chcete, aby vše šlo správným směrem, pak nepřehlížejte žádný problém a řešte ho hned, pokuď tak neučiníte bude jich akorát přibívat a pak mi tedy opravdu věřte, že vše se neubírá správným směrem, ba naopak!!!!
Ať ten kdo je odpovědný za to, že diváci nemohou najít trať na které se jedou závody a ten kdo si vybral pro domácí potřeby 40.500,--Kč si sype sám popel na hlavu, protože především hlavním úkolem pořadatel by mělo být dostat na závody diváky a pokud se mu to podaří pak si určitě vydělá víc než již výše zmíněnou částku. Pokuď pořadatel připraví zajímavý a zábavný program pro diváky, určitě se nebudou zlobit, že za pěknou neděli zaplatili nějakou korunu a rádi přijedou na další závody znovu!!! Richard Gironi - webmaster napsal:

> Za problém s časovým harmonogramem se musíme omluvit i my
> jakožto promotéři.
>
> Co se týče označení cesty na trať nemůžeme v tomto směru skoro
> nic dělat, jak jsme spolu již hovořili přímo na závodech. To
> skoro je to, že na server umístíme tak jako jsme to učinili se
> Sedlčany přesnou mapu daného místa, kde vyznačíme a popíšeme
> cestu na okruh.
>
> Ohledně poplatků, není v naší moci jakkoliv toto ovlivnit.
> Záleží pouze na pořadateli závodu. Stejně tak nemáme možnost
> změnit chování lidí, i když by to bylo nádherné :)
>
> Doufáme, že Vás výše uvedené nepříjemnosti neodradili a stejně
> jako my věříme, že vše jde správným směrem a společně se nám
> podaří dát dohromady nádherný sportovní víkend, plný pouze
> skvělých sportovních zážitků jak pro Vás jezdce, tak i pro
> diváky.
>
> Věřte, že ani nás netěší problémy, které byli a uděláme vše
> proto, aby se již neopakovali.
>
>
> Webmaster a zástupce promotéra v jedné osobě
>
> Richard Gironi

Organizace závodu Písek 20 let 7 měsíců ago #130

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Jak jsem řekl, při našem rozhovoru na závodech, co se týče značení cesty na okruh, pak by to pro nás znamenalo finanční náklad, který bohužel nemáme, ale to není to hlavní. Největší problém je v tom, že bychom konkrétně já a David Novotný museli jet na závody již ve čtvrtek, abychom vyznačili cestu na okruh. A to je nemožné, vzhledem k tomu, že jsme oba zaměstnáni stejně jako většina z Vás. Jen na okraj zkušenost z několika závodů Mistrovství světa supermoto, kdy jsem v Rakousku, když se jelo na Karntenringu a v Itálii v Cuneu, hledal okruh několik hodin a nikdo nic nevěděl. Samozřejmě můžeme daný problém rozvířit tzv. "seshora" a pak jen doufat, že se něco stane.
Ohledně poplatků, které se vybírali při přejímce, tak osoba, která určuje výši poplatku je ředitel závodu, pořadatel a tou je v Písku konkrétně Dr. Václav Kudrle. Požádám ho, aby se zde k problému vyjádřil. Chtěl bych zde uvést, že veškeré finanční prostředky, tzn. startovné, výše zmíněný poplatek, vtsupné jdou na pouze účet pořadatele. Promotér nemá žádný podíl.

S pozdravem

Richard Gironi

Organizace závodu Písek 20 let 7 měsíců ago #131

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Myslím, že jsme společně našli jádro problému s poplatkem na závodě v Písku, byl bych rád kdyby se zde k němu Dr. Václav Kundrle vyjádřil, domnívám se, že pokud je vše tak jak píšete, měl by se i Dr. Kundrle postarat o to, aby diváci okruh bez problému našli, bude to přínosem jak pro samotné závody supermoto, tak i pro autodrom v Písku, který si třeba i nějakou tu kačku na divácích vydělá!!! Možná by měl i samotný závod lepší atmosféru a na závody by začalo chodit víc diváků, určitě by z toho měli radost i sponzoři, aby vedle tratě nevyseli cedule, které stáli určitě spoustu peněz a nikdo je nevidí!!! ( kromě jezdců, kteří je rozhodně nesledují ) Myslím si, že s penězi sponzorů by se dalo lépe nakládat než jsme viděli v Písku, ale to už je věc někoho úplně jiného a hlavně asi sponzorů na kterých bude to jestli příště na závod něco přispějí!?
Problémem jezdců je pouze to, aby se k nim pořadatelé chovali slušně a netahali z nich víc peněz než je skutečně nutné a slušně odpovídali na jejich dotazy, to platí pro Dr. Kundrleho!!!
Ono by se toho našlo co se týče pořadatelů v Písku ještě mnohem víc, ale stačilo by, kdyby se vyřešilo, alespoň to málo co jsme si tady napsali, pevně doufám, že na dalších závodech v Mýtě se budou pořadatelé k jezdcům a domnívám se, že mluvím za všechny jezdce, chovat mnohem slušněji a přispějí tak k lepší atmosféře závodů supermoto!

Díky za odpověď a doufám, že zde brzy najdu odpověď Dr. Kundrleho, i když
upřimně nic zazračného asi nelze očekávat!!!! Bohužel! Možná budem překvapeni.....

S pozdravem
Petr Klamt

Time to create page: 0.443 seconds