Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoSkok-Vysoké Mýto
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Skok-Vysoké Mýto

Skok-Vysoké Mýto 16 let 6 měsíců ago #1436

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Dobrý den všem, jmenuji se Jan Záhorský, Supermoto jezdím někdy od roku 2000. Stavím baraák honím pracovně kariéru ale supermoto mám rád jako sport. Něchci hodnotit názory na skok ve Vysokém Mýtě, jen konstatuji:
V neděli jsem upadl, dnes aktuálně mám: zlomený spinozní výběžek obratle C7 s posunem a susp. zlomeninu horní krycí plotny obratle Th 10, zatím chodím a nebrní mě prsty.
Jen mě mrzí, že když si v sobotu rozbil hubu KUKI, já v něděli, Hošek minulý rok, že to pořád pánmů (Novotný, Gironi a řediteli z Mýta) nedochází. Já nejsem a nikdy nebudu Vorlíček a spol. Baví mě supermoto závodím z lásky k tomu sportu a rvu do něho peníze, které bych mohl vložit do baráku a rodiny. Nestěžuju si, jen mě mrzí, že je všechno obráceně. Po mém pádu příjde doktor a zeptá se " VŠE O.k.??" Vždyť doktor má léčit a předcházet nemocem a né jen konstatovat o.k nebo k.o.
Samozřejmě je to především moje chyba-bezesporu ale proč tomu nahrávat, na co si Ti co skoky stavějí hrajou. Nejsou mezi námi jen Kvácové-Vorlové-Bočkové..... ale taky čudlalové jako já, kteří si chtějí jen zazávodti. Pokum někdo má motárda (cestovního) nemůže jet MITAS, jenže v OPEN se to skoro taky nedá, zkuste o tom podumat. Závody papírovejch motorek s reg. zn. by časem jistě získaly na oblibě?
Ahoj Honza
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Skok-Vysoké Mýto 14 let 5 měsíců ago #1574

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Honzo, s tvými připomínkami k organizaci českého supermota naprosto souhlasím!!!Já se ve 2010 chystám poprvé na trať do openu, tak zatím chystám motorku...Ale stejně jako ty nechápu, proč prostě a jednoduše neudělají jednu kategorii pro lidičky jako jsi ty, já a určo spousta dalších, který by si mohli zazávodit na motorce 250ccm a výš, na 17-kách, ty blikny se zrcátkama a spzkou má zručný biker dole do pul hodky, zajištění šroubů taky beru(okruh je okruh).Ale byla by to prostě čistě amatérská třída, kde by ti tebou jmenovaní (samo moje poklona jejich směrem...)nechali nás obyčejný pracující smrtelníky zazávodit mezi sobě rovnými.Co se týče tratí, asi by neprošel návrh na dvě verze okruhu podle obtížnosti a nějak objíždět by se to asi taky nedalo.Ale je fakt,že to je to jediné, čeho se v mýtě budu bát...:-)Mohli by ten dvojskok přemostit třeba deskama z recykl.plastu a udělat z toho pro hobíky delší jednodušší:-)Tak příští rok někde v zatáčce...!!! zdar cossac(huska sm610R)
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.874 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz