Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 8 měsíců ago #1472

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
V sobotu 5.4.08 v Písku se zranil kolega,jezdec Ondřej Pavliš.Měl zlomenou nohu a klíční kost.Když jsem k němu přiběhl tak mi p.KUDRLE řekl at si ho odvezu do nemocnice sám.Řekl jsem mu at okamžitě zavolá sanitu a on mi řekl,že se žádná SANITA VOLAT NEBUDE.Potom zraněného kolegu chtěl nacpat do nějakého kombika.Jeden z přítomných měl mob.telefon a tak zavolal záchranku ikdyž to p. KUDRLE NECHTĚL!Ještě k tomu co říkal"Jezdíme jako blázni".Takže kluci příště jezdit na půl plynu.:-)p.KUDRLE je arogantní a nevím co si o jeho jednání mám myslet.Nejsem sám kdo se pozastavoval nad jeho jednáním.Závěrem si myslím že prvotní je bezpečnost závodníků jak při tréningu tak při závodech.Píšu asi za všechny závodníky-SANITA by měla být i při TRÉNINGU.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 8 měsíců ago #1473

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
Zdravím,

s výše uvedeným názorem souhlasím. Tedy že by sanita měla být k dispozici. Nebyl jsem v Písku a tak nemůžu soudit. Jen z doslechu mám informaci, že ne všichni jezdci a teď nemám na mysli nikoho konkrétního přizpůsobili jízdu tomu, že byla zima a guma tak neměla tu adhezi co má za normálních teplot. Údajně právě na toto byli jezdci upozorňováni. Jak jsem již řekl, nepřísluší mi se k danému vyjadřovat, protože jsem školení a následný trénink ani nepořádal ani nezajišťoval a ani jsem nebyl přítomen. Nicméně požádám dotčené, aby se zde vyjádřili.

RG

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 8 měsíců ago #1478

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj tak to jsem rád že k tomu máš takový přístup.Jsem s tebou za jedno aby se dotčené osoby vyjádřili a aby se to řešilo.

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 8 měsíců ago #1479

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Bylo to tak,jak to popsal Kamil B. Sanitku jsem volal já ,i přes zákaz toho blba...:-)

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 8 měsíců ago #1480

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Bylo by dobré aby se o takovém jednání jednoho z činovníků(p.KUDRLE) dozvěděli všichni a aby se to nezametlo pod koberec.Má někdo video nebo foto z Písku(školení)kde se zranil p.Pavliš.Byl to pád v první zatáčce po startu.Díky.

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 8 měsíců ago #1481

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím všechny zúčastněné, Omlouvám se, že jsem nereagoval dříve. Trénink v Písku jsem organizoval já nebo přesněji sms supermoto a tento volný trénink byl součástí školení jezdců supermoto. Sms si pronajala na tento celý den kompletní trať a jednu učebnu. Trať byla objednána bez obsluhy a bez zdravotní péče. Důvod je naprosto transparentní, neboť na víc sms nemá!!! I já už jsem názoru, že bude muset být na každém organizovaném tréniku zdravotní péče, čímž ale musím také podotknout, že školení nebude stát pro členy 0,- Kč a pro nečleny 100 ,-Kč. Pevně věřím, že každý si rád dá nějakou tu kačku navíc,aby se tato smutná a lidsky nepochpitelná událost už neopakovala, Věřte, že udělám vše proto, abych sehnal dostatek prostředků na další akci a závodníci to nepocítili na svých už tak vyfoukaných peněženkách. K chování pana Kudrleho se nechci vyjadřovat, neboť jsem u toho nebyl a jakýkoliv komentář je opravdu zbyečný! Osobně jsem vše už konzultoval a zřídil nápravu.Byl bych moc rád,abychom považovali tuto kauzu za vyřízenou. Já jsem se z ní opravdu opět velice poučil. Věřím, že se už nic takového nebude opakovat. Díky
David Novotný

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 8 měsíců ago #1483

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Po roce a snad již zdravý, se opět jen tak ptám jak to bude vypadat na skoku v Mýtě? Licenci jsem si zařídil a pár závodu bych se chtěl svézt. Proběhly nějaké jednání ohledně skoku? Já jen, že vše utichlo. Trošku navazuji na zranění a případné lékařské ošetření na trati. Nerad bych ale opět jitřil emoce, chtěl bych znát názor kompetentních činovníků ané jen závodníků.
Děkuji Honza Záhorský

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 8 měsíců ago #1484

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
Zdar Honzo,
úprava skoku proběhla v rámci homologace trati. To je tedy sdělení které mám od Davida Novotného, který homologaci všech tratí provádí. Osobně jsem to ale neviděl. Nicméně se do Mýta chystám, resp. kolem na nějaké MX, takže se tam stavím a přesvědčím se. Nicméně jsem vedl diskusi jakožto promotér s pořadatelem a ten se sám zavázal k úpravám.

RG

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 7 měsíců ago #1486

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde,
psal si že vyzveš dotčená aby se vyjádřili k tomu Písku.Pád p.Pavliše.Hlavně by se měl vyjádřit p.KUDRLE!!!!

ZAJIŠTĚNÍ TRATÍ SANITOU 16 let 7 měsíců ago #1487

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
Ahoj,

i toho jsem vyzval stejně jako Davida. Nařídit mu to fakt nemůžu.

RG
Time to create page: 0.559 seconds