Zdravím všechny zúčastněné, Omlouvám se, že jsem nereagoval dříve. Trénink v Písku jsem organizoval já nebo přesněji sms supermoto a tento volný trénink byl součástí školení jezdců supermoto. Sms si pronajala na tento celý den kompletní trať a jednu učebnu. Trať byla objednána bez obsluhy a bez zdravotní péče. Důvod je naprosto transparentní, neboť na víc sms nemá!!! I já už jsem názoru, že bude muset být na každém organizovaném tréniku zdravotní péče, čímž ale musím také podotknout, že školení nebude stát pro členy 0,- Kč a pro nečleny 100 ,-Kč. Pevně věřím, že každý si rád dá nějakou tu kačku navíc,aby se tato smutná a lidsky nepochpitelná událost už neopakovala, Věřte, že udělám vše proto, abych sehnal dostatek prostředků na další akci a závodníci to nepocítili na svých už tak vyfoukaných peněženkách. K chování pana Kudrleho se nechci vyjadřovat, neboť jsem u toho nebyl a jakýkoliv komentář je opravdu zbyečný! Osobně jsem vše už konzultoval a zřídil nápravu.Byl bych moc rád,abychom považovali tuto kauzu za vyřízenou. Já jsem se z ní opravdu opět velice poučil. Věřím, že se už nic takového nebude opakovat. Díky
David Novotný