Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoCelkové výsledky
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Celkové výsledky

Celkové výsledky 15 let 10 měsíců ago #1499

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj všichni,
posílám do diskuze návrh,zda by se při celkových výsledcích ze všech závodů,neměl škrtat alespoň jeden nejhorší výsledek v sezoně.Dříve se takto výsledky třeba v motokrosu počítaly,a myslím si,že to bylo celkem spravedlivé. Odůvodňuji to ,např. na jeden závod jste nemocní,nebo zraněni a už jste ze hry o dobré umístění venku. Díky za vaše názory. Milan D.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Celkové výsledky 15 let 10 měsíců ago #1500

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
Mě se to moc nelíbí, ale třeba se tu sejdou názory, které mě přesvědčí o opaku. Důvody proč jsem proti: 1) kdysi se něco podobného zkusilo a nedopadlo to dobře, proč to nedopadlo dobře je druhá věc. 2) pokud chce být někdo nej, musí podávat nejen skvělé výkony, ale také stabilní výkony. 3) závod jednotlivců není závod družstev, kdy je tým 3 jezdců. 4) z celkem 10 rozjížděk v sezóně jednu škrtat ? to toho do započítání moc nezbyde. 5) nikde jinde to nemají, jezdci ze zahraničí by byli možná zmateni.

Celkové výsledky 15 let 10 měsíců ago #1502

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
odpověď k bodu 1. : Nevím co nedopadlo dobře..:-)
2. : ..a když přijdou důvody o kterých jsem psal???/nemoc,zranění/
3. : ..blábol
4. : ..jak moc nezbyde 10-1´=9 :-)
5. : myslím že je to mistrák především pro naše jezdce...viz Rakousko,tam mají vše úplně jinak,dle svých potřeb,bez ohledů-třeba na nás...

Celkové výsledky 15 let 10 měsíců ago #1503

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Milanův návrh na škrtání jednoho výsledku má určitě něco do sebe. Při tak malém počtu závodů stačí jedna nedobrovolná absence ( nemoc atd. ) a sezóna je co se týče cekového výsledku v háji. Co více mě ale vyděsilo, je reakce ( blábolení )gira. Nemusí se mu návrh líbit, ale body, které uvedl jsem moc nepochopil.

Celkové výsledky 15 let 10 měsíců ago #1504

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
No, ať už blábolím jakkoliv, tak jedno je jisté. Máte dalších cca 8měsíců na diskusi protože na sezonu 2009 se už nic měnit nebude. Opakuji to už roky, pokud chcete udělat změnu v řádech či jiných věcech je na to čas na podzim.
Time to create page: 0.348 seconds