Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoDotaz
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Dotaz

Dotaz 20 let 6 měsíců ago #157

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Promotéři.
Mám několik otázek na placení ve Vysokém Mýtě. Na netu jste psali, že poplatek za elektriku bude činit 150 kč. Bohužel jsem musel zaplatit 450 kč za elektriku, a 300 kč za 3 dny stání v depu. Nepovažuji se za člověka který se hádá kvůli každé koruně, ale uznejte že to už pořadatelé trochu přehánějí. Korunu tomu všemu nasadili , když jsem z nepochopitelného důvodu dostal za celkové 4 místo ve třídě 450 dostal 500 místo 1000. Přitom přejímkou prošlo 14 jezdců takže se výplaty krátit na polovinu neměly.
Nebudu se kvůli tomu s nikým hádat, ale možná by chtělo aby někdo tady tyhle zlatokopy kteří si říkají pořadatelé už někdo pořádně nakopal do hader.
Jinak si myslím že závody byly super a že vy jako promotéři to děláte skvěle.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Dotaz 20 let 6 měsíců ago #158

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Radime,

co se týče vybírání za elektřinu, atd. my ani nemluv, protože si připadáme ani nevíš jak, i když za to nemůžem. Sami jsme tomu nechtěli moc věřit a tak jsme si to ověřovali všichni nezávisle na sobě se všemi z Mýta a nakonec jsme to pustili ven ve formě jaké jsme to na web dali. Stalo se co se stalo a na 1. zasedání jury bylo okamžitě dáno do zápisu: "David Novotný: v rozporu s dohodou s promotérem vybíral pořadatel poplatek od jezdců 300,- Kč. Vklady do závodu byly vybírány před formální přejímkou." Mrzí nás to, ale už s tím nic nenaděláme. Je to poučení pro příště.
Co se týče výplaty za umístění, tak to musíme zjistit. Já osobně o tom momentálně nic nevím.

Richard Gironi

Dotaz 20 let 6 měsíců ago #159

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Takže ohledně výplaty za umístění, máš pravdu, ale jediné co můžeme my udělat je, že předáme tuto věc řediteli závodu a předsedovi jury. Ty by jsi měl kontaktovat ředitele závodu p.Mračna (kontakt v ZU - jsou na webu). Výplata neměla být krácena, protože bylo přihlášeno 14 jezdců (uvedeno v zápisu ze zasedání jury č.1) a z toho se vychází. Dej nám vědět jak to dopadlo.

S pozdravem

Richard Gironi

Dotaz 20 let 6 měsíců ago #160

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
V tom co bylo vystaveno na webu ohledně poplatků v Mýtě, je Richard Gironi zcela nevinně. Tyto informace jsem mu dodal já jako kontaktní osoba za pořadatele. Špatně jsem pochopil informaci o elektrické přípojce, kterou mi předali, a nenapadlo mě že se bude vybírat za každý den, ačkoliv v ceníku na www.autodromvmyto.cz je to tak uvedeno. A z něj byly tyto poplatky odvozeny. Informace o poplatku 300 Kč za parkovné, úklid, atd... se mi nedostala, nemohl jsem ji tedy předat dále. Stejně tak to tedy nemohl předat dále ani správce webu.
Ohledně krácení poplatků, nechápu jak k tomu došlo, a bude skutečně nejlepší kontaktovat ředitele závodů.
Mimochodem, po závodech nám zůstalo v ruce tuším pět licencí, které odesíláme na federaci. Pokud se inkriminovaným závodníkům nedostanou zpět v dohledné době, dotazy směřujte tam.
Jiří Janovec

Dotaz 20 let 6 měsíců ago #161

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ještě včera večer se vše vysvětlilo. Při vyplácení odměn došlo k omylu a pořadatel prohodil pořadí 4. a 5. jezdce při vyplácení. Tímto se Autodrom Vysoké Mýto omlouvá panu Vavříkovi a v nejkratší možné době sjedná nápravu.

Richard Gironi

Dotaz 20 let 6 měsíců ago #163

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Radime,

jsem rád, že se k poplatkům na závodech vyjádřil kromě mě ještě také někdo jiný, připadal jsem si tu posledně jako nějaká vysírka, která škudlí každou korunu. Po příjezdu do Mýta jsem se už musel jen smát, protože drzost pořadatelů opravdu nemá hranice!!!! Jsem jen zvědavý o kolik nás oškubou příště, jestli to takhle půjde dál tak nám na poslední závody ani nezbyde!!!
To, že Tě ještě takto oškubali na výplatě za 4 místo je už opravdu trapné a do nebe volající!!! Škoda, že jsi takový kliďas možná by to chtělo s někým už trochu zaklepat!!! Vypadá to, že zkouší co vydržíme!!!

Zatím zdar a jsem s Tebou, máš moji plnou podporu!!!!

Petr
Time to create page: 0.296 seconds