Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoJawa motard :o)?
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Jawa motard :o)?

Jawa motard :o)? 14 let 9 měsíců ago #1602

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Mám blbej dotaz, ale přeci dotaz. Hodně se na webu supermoto.cz řeší peníze, tak jsem si položil otázku, proč nejezdit na Jawe 350? Tu má přeci ve stodole každej Eda. Když nebudu brát jízdní vlastnosti, splnily by se technický podmínky, tak by se mohl udělat nějaký Jawa Cup třeba na mitasech?
Předem dík za odpověď..
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Jawa motard :o)? 14 let 9 měsíců ago #1604

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Tomu říkám konečně nápad! Docela sleduju rally, a tam se normálně závodí nejen s WRC,S2000, nebo Lancerem nebo STi.....ale take s Trabantem nebo se škodárnou a dávaj si to jako PRASE! Tak mi připadá jako tady Lukášovi že by to šlo. Nebude záležet na stroji ale na rukou!

Provozní náklady 3,5le jsou mizivé, občas nějaký ty kladívka, a M2T.

Gumy...Myslim že seriový zmijovky by poskytovaly prostor pro smyky. Grip není nejlepší ale na šoto budou obstojné!

Váha...Asi drobet nevýhoda jawky je její obézní postava. ale chvíle práce s vrtačkou a šroubovákem napomůže menší dietě!

Ve výsledku by to přineslo levné a zábavné závodění!
Tak zkuste rict co si o tom myslíte...
V přišti týden hodim nejaky záběry z tréninku...Čágo

Jawa motard :o)? 14 let 9 měsíců ago #1605

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
Když to vezmu kolem a kolem, pokud splníte technický předpisy, tak nikde není psáno, že se nedá na Jawe jet už teď. A stejně jako se asi dva roky zpět vyhlašovali na jednom závodě Mitas Unlimited, když jel Hypermotard, KTM Duke nebo co to bylo atd. tak není důvodu proč solo nespočítat ve výsledkách a vyhlásit MX Jawa Cup, jakožto podkategorii MX Cupu. Nicméně asi je jasné, že musí být aspoň 5 jezdců, aby to mělo nějakej význam. Když jich bude více, není důvod proč nevydělit Jawy do solo rozjížďky. Tedy diskuzi jsem otevřen, ale jak říkám, je nutno splnit podmínky jako všichni ostatní. Přeci jenom jedou všichni na stejným asfaltu a na vyteklým oleji to klouže taky všem stejně.
Time to create page: 0.493 seconds