A furt nikdo neodpovídá, co
Ta nádobka má mít čtvrt litru, ale když si projdeš depo...
Ten průchod depem je asi nejlepší varianta, jak sám přijít na odpovědi. Nádobku má každej jinde, někdo vepředu pod motorem, někdo vzadu na kyvce, někdo to navede rovnou do kyvky... Pokud vím, odvzdušnění z chladiče tam ústit nemusí, v chladiči máš vodu, ale jestli se nepletu, tohle všechno je v řádech, stačí hledat. Z nádrže také ne, ale někde loni chtěli kromě jednocestného ventilu i nějakou zvláštní nádobu (to jsem moc nepochopil proč). S přídavným olejovým chladičem ti neporadím, my jezdíme dvoutakt
V pojištění mám taky hokej, každopádně - povinný ručení na závodní motorku je snad 1,5 násobek normálního, pojistíš si tím to, že když pořadatelům vletíš do věže, tak cihly na opravu zaplatí pojišťovna. Tvoje zdravotní pojištění je takový to klasický VZP, aby tě pak ošetřili, když se zmasíš, jedno jestli na závodech, nebo při trhání jablek. A pojištění závodníka je jestli jsem to dobře pochopil na to, abys pak dostal nějaký bolestný, což teda nechápu, proč je to povinný, to je snad každýho věc, ale možná to tak není. Každopádně případ z praxe - brácha se rozbil (několikrát
) a při ošetření v nemocnici po něm nechtěli vůbec nic, jen kartičku pojištěnce, je u VZP. I když věděli, že je to úraz ze závodů. No a na základě toho závodního pojištění potom dostal normálně bolestný. Takže tak. Je tu někdo, kdo tomu pojištění opravdu rozumí?