Ahoj
Myslím že oba máte svatou pravdu. Jen snad na dotaz pana Hanzlíka proč platíme víc než hobíci : Myslím že je to dané tím, že máme větší výplaty než přebor, a když si spočítám kolik vyberou pořadatelé na startovném ( nikoli na kyslíku, slunci a podobných nesmyslech) tak to při opravdu " hojné" účasti která u nás panuje , výjde přesně na pokrytí výplat. A někdy to ani nestačí...
K tomu Mejtu :
Když jsme v pátek ráno spolu s Láďou Janoušem, Radkem Kuklíkem , Kukačkou a Míšou Havlem překračovali bránu ke vstupu do depa, tak musím říct že po rozmluvě s ohavným a arogantním darebákem z STB jsem měl chuť odjet domů a kdybych nepotřeboval body tak jsem opravdu odjel.
Na otázku proč jsou tady podmínky takové a třeba v Sosnové jiné, bylo mi stranickým klidem řečeno : tak si jezděte do Sosnové a nám tady dejte pokoj, my vás tady nepotřebujeme... Protože nejsem agresivní typ člověka, tak mi nezbylo nic jiného něž počkat na příjezd Péti Klamta a doufat že si to aspoň on nenechá líbit a trošku to tam s ním vytře. Bohužel musím napsat že mě v tomo ohledu Petr velmi zklamal...
)))) Má nenávist k tomuto člověku vygradovala v neděli do maxima kdy při prvním startu 450 ccm odmítal ( znaje při tom perfektně řády) vpustit mechaniky do ukazovacího prostoru se slovy: při závodě tady mechanici nemají co dělat.
To že jiní pořadatelé celé dva dny odmítali pustit mého otce na skůtru do prostoru pro mechaniky i když se jim celou dobu snažil vysvětlit že je invalida a nemůže chodit, je věc druhá a z druhé strany se dá pochopit. Ale myslím že trochu lidskosti a tolerance by v tomto případě bylo na místě. Ale nevadí...
Jen je škoda že takoví staří gauneři a estébáci kazí jméno jiný pořadatelům z Mýta jako třeba tomu vysokému mladému klukovi ( jehož jméno si bohužel nepamatuji) který chodí už asi druhý závod mezi jezdci a snaží se urovnávat problémy kteří páchají již zmiňovaní svazarmovci.
Škoda jen že si to tady píšeme mezi sebou a stejně s tím nic neuděláme...
Zdarec