Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoSTARTOVNÉ
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: STARTOVNÉ

STARTOVNÉ 19 let 7 měsíců ago #280

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Vážení kolegové,kamarádi,

rád bych rozpoutal diskusi kolem startovného.

Dle mého laického názoru zaplatím startovné a tím bych měl mít zajištěnu-zaplacenu účast v závodě.Nejde mi do hlavy,proč musíme platit další věci,jako je parkovné,účastnický poplatek,úklidné,vzdušné,električné či další různé poplatky.
V řádech či zvláštním ustanovení jsem nic takového nenalezl.
Jak jste si určitě všimli,u některých organizátorů s tím nebyl problém.Proč to tak nejde všude?Připadá mi to ,jako snaha vydojit z nás jezdců co nejvíc.Že pořadatel si nedokáže zajistit pořádnou návštěvnost a pak to musíme platit my.
Myslím,že tady nejde o těch pár stovek navíc,ale o princip.
A když se k tomu přidá arogantní a povýšené chování některých nejmenovaných,beztak bývalých soudruhů,tak to člověka opravdu přestává bavit.

Uděláme s tím něco,nebo budem dál,jako ovce jenom bečet ve stádu?

Již starý,známý vyrypovač
Jiří Blaha

P.S. tak nevím,jestli jsem raději neměl zůstat v anonymitě..........
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

STARTOVNÉ 19 let 7 měsíců ago #282

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Souhlasím s tebou, Zvláštní ustanovení by mělo být závazné jak pro jezdce tak i pro pořadatele. Jestliže v něm není uvedeno nic jiného než startovné, tak opravdu nevím na co pořadatelé vybírají další poplatky. Jezdíme již druhou sezonu do Německa a tam jsem se s ničím takovým nesetkal. Taky tam platí všichni stejné startovné (50,-€) a všichni jedou na stejné trati a závody jsou zajištěny se vším komfortem (el., voda, sociál.zázemí). Proč to jde třeba jako v Sosnové a v Sedlčanech? Již se nedívím, že se Vysoké Mýto jmenuje vysoké, protože zde se opravdu vybírá vysoké mýtné při vjezdu na závody.
Slyšel jsem i názor, proč u nás taky není jednotné startovné? Proč mistrovské třídy platí nejvíce? Je s nimi snad větší práce, nebo více devastují tratě?
Jaký je váš názor na toto téma???
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

STARTOVNÉ 19 let 7 měsíců ago #285

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj
Myslím že oba máte svatou pravdu. Jen snad na dotaz pana Hanzlíka proč platíme víc než hobíci : Myslím že je to dané tím, že máme větší výplaty než přebor, a když si spočítám kolik vyberou pořadatelé na startovném ( nikoli na kyslíku, slunci a podobných nesmyslech) tak to při opravdu " hojné" účasti která u nás panuje , výjde přesně na pokrytí výplat. A někdy to ani nestačí...
K tomu Mejtu :
Když jsme v pátek ráno spolu s Láďou Janoušem, Radkem Kuklíkem , Kukačkou a Míšou Havlem překračovali bránu ke vstupu do depa, tak musím říct že po rozmluvě s ohavným a arogantním darebákem z STB jsem měl chuť odjet domů a kdybych nepotřeboval body tak jsem opravdu odjel.
Na otázku proč jsou tady podmínky takové a třeba v Sosnové jiné, bylo mi stranickým klidem řečeno : tak si jezděte do Sosnové a nám tady dejte pokoj, my vás tady nepotřebujeme... Protože nejsem agresivní typ člověka, tak mi nezbylo nic jiného něž počkat na příjezd Péti Klamta a doufat že si to aspoň on nenechá líbit a trošku to tam s ním vytře. Bohužel musím napsat že mě v tomo ohledu Petr velmi zklamal... :-))))) Má nenávist k tomuto člověku vygradovala v neděli do maxima kdy při prvním startu 450 ccm odmítal ( znaje při tom perfektně řády) vpustit mechaniky do ukazovacího prostoru se slovy: při závodě tady mechanici nemají co dělat.
To že jiní pořadatelé celé dva dny odmítali pustit mého otce na skůtru do prostoru pro mechaniky i když se jim celou dobu snažil vysvětlit že je invalida a nemůže chodit, je věc druhá a z druhé strany se dá pochopit. Ale myslím že trochu lidskosti a tolerance by v tomto případě bylo na místě. Ale nevadí...
Jen je škoda že takoví staří gauneři a estébáci kazí jméno jiný pořadatelům z Mýta jako třeba tomu vysokému mladému klukovi ( jehož jméno si bohužel nepamatuji) který chodí už asi druhý závod mezi jezdci a snaží se urovnávat problémy kteří páchají již zmiňovaní svazarmovci.
Škoda jen že si to tady píšeme mezi sebou a stejně s tím nic neuděláme...
Zdarec
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

STARTOVNÉ 19 let 7 měsíců ago #286

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
"Vidím hrdost,
vidím sílu,
vidím chlapa,kterej se s nikým a s ničím nesere!" (kokosy na sněhu)


Budeme v Písku chlapi,a nebo si necháme nasrat na hlavu?


Jirka
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

STARTOVNÉ 19 let 7 měsíců ago #287

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
JO
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

STARTOVNÉ 19 let 7 měsíců ago #289

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Mám nápad,začnem jezdit v německu!!!!!!!
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

STARTOVNÉ 19 let 7 měsíců ago #290

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj holky!!!

Tak koukám, že si tady dopisují jen staré známé firmy!!! Radime mrzí mě, že jsem Tě zklamal, ale já zapltil tři kila a měl jsem to i s elektrikou, mě už nebaví řvát na lidi, kteří tam tak zvaní soudruzi nastrčí, aby nedostali po papuli hned po příjezdu prvního jezdce do depa, většinou to odprdnou lidi, kteří tam prostě jen sedí a plní povinnosti, které jim dal jejich plátce!!!!
Mám jedno potvrzené pravidlo, pokud Ti roste na zahrádce plevel, musíš vytrhnout kořínky, jinak tam poroste pořád!!!!
V Písku se jedou letos poslední závody, rád bych si je v klidu odjel a příští rok uvidím! Doufám jen, že nám nikdo z pořadatelů nebude chtít závody v Písku znepříjemnit, nerad bych musel vytrhnout plevel i s kořínkem!!!
Určitě je, ale chválihodné, že se v Písku na trati pracuje, na fotkách to vypadá moc dobře a asi hlavně pro čudlu jako je Radim, starej krosák by se mohl v Písku blýsknout!!! Tak co Radime, doufám, že trenuješ a nezklameš mě ( trenuj jízdu na motorce a ne rozkopávání židliček - v tom jsi jednoznačně nejlepší :))) )

S pozdravem všem
Petr - čudla
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

STARTOVNÉ 19 let 7 měsíců ago #291

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Aspoň v tom rozkopávání židliček jsem nejlepší, když už se na motorce čudlám jak holka.... :-))
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.403 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz