Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoKonec sezóny
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Konec sezóny

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #304

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ještě k účasti.

Nemám k disposici počty jaké byly za dob pana Hoška, ale mám ty letošní. Ty jsou jasné: průměrně 75 jezdců na závod, to znamená o 20 jezdců více než minulý rok.
Detailně pak:

Písek - 80
Vysoké Mýto - 82
Brno - 79
Sosnová - 89
Sedlčany - 67
Vysoké Mýto - 76
Písek - 55

A nakonec odpověd Jirkovi co se o nás bez nás týče.
Nebudu tě o ničem ujišťovat. Názor, že si někde v akváriu vymýšlíme podle jakých pravidel budete Vy jezdit je zcestný. Pokud někdo máte pocit, že Vás neposloucháme, či nečteme konferenci pak byste se sami nad sebou měli zamyslet. Bez urážky pánové. Já osobně jsem hovořil s Hanzlíkem sen, Jirkou Blahou, Vavřou. S Petrem Klamtem a Tesaříkem jsem si asi nesednul na déle, ale dovedete si představit, jak by to vypadalo dávat dohromady názory 80 jezdců ?

A ještě dloubnu já do Vás, aby to nebylo jen naopak. Proč jste si mluvčího nezvolili už letos ?

Richard
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #305

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Co změnit a co zlepšit!!!

1) nechci platit za teplou sprchu, která neteče
2) nechci platit za elektriku i když někdy i jde!
3) nechci platit za vzduch, parkování a jiné samozřejmé věci!
4) nechci stát v předstartovním prostoru 10 min. ( co tam mám asi tak dělat, dýchat
na gumy)
5) chci, aby pořadatel udělal něco pro to, aby o se závodech vědělo ( třeba
transparenty do všech prodejen příslučš. na motorky)
6) chci, aby se jezdilo na tratích, které jsou stavěné na supermoto a kdy, když půjdu
na hubu, tak ještě vstanu! ( Sedlčany to nejsou!)

Zítra budu pokračovat!

Tvůj zpřízněnec Petr

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #306

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Petře,

vemu to bod po bodu:

1) - 3) tato věc netrápí jen vás jezdce, o problému víme a připravujeme řešení. Ono řešení je, že se bude platit všude stejně a to všude stejně málo. Kolik nejsem momentálně schopen říct.
4) jak už jsem psal řešení už je zahrnuto v návrhu řádů pro rok 2005, nicméně určitý čas v předstartovním prostoru musíte strávit, aby technický komisař zkontroloval nejen motorku, ale i výbavu jezdce.
5) co se propagace týče, je to věc komplikovaná. Sám jsem odvezl plakáty na letošek do yamahy, razza a race toolu. Nechci nikomu ukřivdit, možná jsem jen slepý, ale nikde jsem je následně neviděl. Snad kromě race toolu, kde leželi na stole malé letáky, které se rozdávaly na výstavě Motocykl na jaře.
6) o tratích se tady již mluvilo, závěr si již nevybavuji, ale máme jasnou představu co ano a co ne

Doufám, že jsem uspokojivě objasnil aspoň něco

Richard

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #308

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Richarde díky za Tvoji odpověď! Co se týče té propagace, určitě by nebylo od věci domluvit se s jezdci, aby každý v místě svého bydliště požádal např. prodejce Yamahy o uveřejnění plakátu s termíny závodů, vím že výlohy prodejen jsou polepeny různými plakáty, které upozorňují na akce typu motorkářského srazu, domnívám se že by neměl být pro nikoho problém tento plakát někde vyvěsit nebo požádat o jeho vyvěšení! Určitě by to šlo i tak, že spolu s průvodním dopisem by jsi požádal všechny známější obchody o zveřejnění v jejich výloze popřípadě někde v prodejně.
Je hezký, že běží reklamy v radií a nechci říct, že je to k ničemu to určitě ne, ale určitě je to finančně náročnější než výše uvedený způsob, nehledě na to, že konkrétní rádio osloví pouze veřejnost v určitém dosahu!

s pozdravem
Petr

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #309

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Se všim s ostatními souhlasím.Jen s tim, že nechteji čekat v předstartovním prostoru 10 minut?Nechápu proč je to pro všechny stejný.Ted jsem byl na mistrovství Italie a stojí se v předstartovním prostoru 15 minut a nikomu to nevadí a to tam byli jiný borci jak my.Davide vypišou se ty 125?

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #312

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Honzo,

pro to,aby se zbytečně dlouho nečekalo,je několik logických a praktických důvodů:

vychladnutí pneumatik
někdy horko,nebo naopak chladno
ztráta času
ne každému je příjemné tak dlouho stát

Víš li o nějakých důvodech,proč by bylo dobré tam dlouho stát,sem s nimi.

Jirka

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #313

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Odpověd Jirkovi:

viz moje předešlá odpověd cituji:

4) jak už jsem psal řešení už je zahrnuto v návrhu řádů pro rok 2005, nicméně určitý čas v předstartovním prostoru musíte strávit, aby technický komisař zkontroloval nejen motorku, ale i výbavu jezdce.

Při počtu 32 jezdců je pochopitelné, že 5+5minut je minimum. Doporučoval bych tento bod jednání zatím přerušit do doby než budu znát přesné znění dané věci jak je v řádech pro rok 2005.

Richard

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #317

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
To se to tady rozjelo...
Chtěl bych napsat názor na jeden bod co napsal Čudla Klamťoš.
Omlouvám se že sem zase pletu motokrosový krajáč v Přerově ale nemohu jinak.
V průběhu dne se mi podařilo navštívit tamní "sociální zařízení" pro jezdce a doprovody. A můžu Vám všem s klidným svědomím tady říct že raději si zaplatím nějaké peníze za stání v depu a budu navštěvovat sociálky jako jsou třeba v Mýtě nebo Sedlčanech atd... ( Snad mimo Písku) než si připadat jako dobytek na většině motokrosových závodech. Buďme rádi že nám na závody nedovezou dvě toi toi a o zbytek se nestarají. Elektrika?? Snad na třech krosových závodištích v republice.
Takže jsem si uvědomil že všechno má své pro a proti.
Radim

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #319

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Radime!

myslíš,že tato připomínka nám něco přinese?

Promiň,ale nesnáším výroky ve smyslu"buďme rádi,že máme aspoň to či ono".
Nejsme v Mongolsku.

Jirka

Konec sezóny 20 let 2 měsíců ago #322

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím a ohrazuji se proti tomu, že tento web nečte nikdo než pětice jezdců a Richard. Třeba já osobně ho sleduji minimálně 2x týdně. A to nejsem jistě z pořadatelů v Mejtě sám.
Rád bych taky vyseknul poklonu Richardovi, protože si myslím, nebo jsem si spíše jist, že tenhle web má hlavu a patu a přesně plní svoje poslání - informuje o korespondujících věcech v českém supermoto.
Co se týče propagace. U nás běží, pokud vím, 14 dní před závodem spoty na rádiu Černá Hora, která má relativně dost velký dosah až někam kdovíkam. Plakáty se vylepují po okolních městech a obcích do nějakých 20km, a také se dávají do větších podniků v okolí. Pravdou je, že do motorkářských shopů se nedávají, a v tom se musíme chytit za nos, je to zase o té bosé kovářově kobyle. Pro příští rok zjednáme nápravu, snad to přinese kýžený efekt.
Co se týče poplatků. Jsme jako pořadatelé ekonomické subjekty, tudíž nemůžeme sponzorovat některé akce (pokud se nejedná o různé akce humanitárního charakteru, samozřejmě) z výnosů akcí jiných. Vydělávat se prostě nějak musí. Samozřejmě není naším cílem oškubat Vás - jezdce - a hojit se na vzdušném, električném, parkovném...Ale někde se prostě ty peníze najít musí. Pro propagaci děláme co můžeme, ale asi to je pořád málo. Jistě si rádi necháme poradit co a jak, pokud Vás něco napadne, sem s tím. Vydělávat na divácích je jistě nejmíň bolestivé pro všechny strany. Budeme se snažit...
Pokud se týče terénu - chystáme se na něm pracovat. Určitě nebudeme mít přes zimu ruce v klíně, a čekat co se bude dít.
Vaše připomínky, které zde padají, se snažíme prodiskutovat a něco s nimi taky dělat. Ovšem nejde to bohužel skokově, budeme dělat co bude v našich silách aby připomínek ubývalo a dočkávali jsme se spíš pochval.
Takže konstruktivní kritice zdar.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Time to create page: 0.373 seconds