Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoKonec sezóny
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Konec sezóny

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #294

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Vážení kamarádi,kolegové,

zdá se,že po každém závodě se zde ode mne objevuje nějaká ta zpráva,stížnost či
"výryp".Tak abych nezklamal,opět něco přidám.Myslím ale,že různých stížností tady bylo letos už dost a byla by to stále stejná písnička.Takže to zkusím trochu jinak.

Zkusme se zamyslet,jak to vlastně všechno funguje(myslím tím celý seriál závodů SUPERMOTO).
My jezdci-jsme vlastně"herci",kteří dělají někomu zábavu,nebo jsme zákazníci,kteří si za svoje peníze mohou společně zazávodit?

Pokud jsme herci,měli bychom hrát podle něčí režie a následně dostat zaplaceno.
Pokud jsme zákazníci a zaplatíme si,měli bychom dostat,co nám náleží.

Ale řekl bych,že herci nejsme,protože se o nás nikdo nestará a nikdo nám za představení neplatí.Ale zdá se mi,že zákazníci taky nejsme.Alespoň podle toho,jak se k nám chovají.(abych někoho neurazil-mám na mysli některé)

Takže co jsme? Myslím,že pouzí ŠAŠCI!!!!

Ale,abychom vše neviděli jenom černé nebo bílé,zkusme zapřemýšlet a říct,co bychom chtěli,a co naopak ne.Podiskutujme a udělejme něco pro to,abychom u nás mohli společně závodit a těšit se z toho krásného pocitu.

Očekávám smršť nápadů,návrhů,připomínek.

A kdo si myslí,že to je k ničemu,je posera.


Jiří Blaha
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #295

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
BLAHA NA HRAD, BLAHA NA HRAD !!!!
Ne, teď vážně. Myslím že jsi to napsal moc fajn, takže mám první návrh, ale myslím že se moc lidem líbit nebude:
V úterý jsem se byl podívat v Přerově na krajském přeboru v motokrosu. A musím říct, že jsem se opravdu hodně zastyděl, když jsem se díval na veterány, tj padesátileté dědečky kteří na rozbité trati spolu závodí 15 minut a dvě kola.
Když se podíváte na supermoto venku tak 12min tam jezdí možná hobíci.
Myslím že je u nás spousta kluků ( Boček, Hanzlík,atd...) kteří se chtějí dostat třeba blíž ke Kvásovi a Vorlovi takže by se jim mělo umožnit držet krok se světem aspoň v tomhle směru. Moc dobře si vzpomínám na družstva ve Francii kde se jelo dvakrát 20 min. Pokud mé nářky tady nedávno ,o terénu u nás vyšli naprázdno ( jak jinak) ,tak myslím že tohle je řešitelné. A komu se to nelíbí tak ať jde hrát třeba šachy. Myslím si že 12min na asfaltu je opravdu ostuda.
Takže bych chtěl tady veřejně vyzvat vážené pány ze subkomise supermoto: Prosím udělejte s tím něco ať nejsme ostatním motoristickým sportům pro smích. ( Stačila ta ostuda v neděli na družstvech)
Tak, a teď jsem zvědavý jestli ještě někdy dostanu licenci...
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #296

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Radime a ostatní,
trefil jsi hřebík na hlavičku. Pokud chceme jezdit "venku", tak je třeba se přizpůsobit tomuto systému. 12 min+2 kola je málo, když se jezdí 15+2 kola. Taky jsem očekával, že uvidím venku na závadech někoho z pořadatelů či promotéra, ale chyba lávky. Pak se nedivme, že jsou neustále nějaké organizační dohady. Venku je tento systém již zavedený a odzkoušený a funkční.
O kvalitě tratí se dá také dlouze diskutovat. Snad jedině v Sosnové jsou schopni pro tento sport něco připravit, aby to odpovídalo evropskému, ba dokonce světovému standardu. Ostatní úpravy tratí jsou více či méně amatérské, terénní část se nedá srovnat s Německem (až na Sedlčany, ale tam zase chybí silnice).
Myslel jsem si, že je tu supermotardová komise, krerá ve spolupráci se zkušenými jedci do toho vnese nějaký řád a zkušenosti, ale zatím nic moc.
V letošním roce největší úspěch snad můžeme slavit na tomto serveru, který dle mého názoru udělal veliký kus práce a umožňuje nám se takhle presentovat a vyjádřit své názory. Doufám, že nezůstanou jen na těchto stránkách.
V závěru sezóny jsem si všiml, že o našem sportu již nemluví a ani neinformují diváky media (ČT2 -Svět motorů). S kamerou je vidět pouze p.Dolejš, ale to pro privátní kanál. Škoda!!!
Je před námi zimní pauza, tak snad se něco nebo někdo pohne.....
Na jaře uvidíme.....

Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #297

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Proč tady vlastně něco psát...na celým Českým supermotu je nejlepší a akční tenhle web. Jinak za celej rok tady někdo z promotérů či pořadatelů zareagoval tak dvakrát a celá tahle diskuze je o tom, jak se Radim, Jirka, Petr, Petr (nezapoměl jsem na nikoho?) pošťuchujou. Prostě je to tak, že jsme každýmu u pr... . Jedinej kdo byl třeba naposledy, to je v Písku při závodech družstev schopnej něco říci, byl kupodivu celou sezonu kritizovanej pan ředitel Píseckýho závodu a paní Benešová, který se nám, co jsme zůstali do neděle alespoň omluvili. Já vím, že kritizovat je mnohem lehčí, než něco dělat, na druhou stranu, promotéry nikdo nenutí aby to dělali. Nejezdím motardy dlouho, ale první ročník jsem zažil za p. Hoška a jistě každý musí uznat, že propagace závodění, a organizace běžela na mnohem vyšší úrovni......Ale můžeme se utěšovat tím, že třeba v Mongolsku motardy nejezděj vůbec. Petr

Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #298

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Dobrá kluci,

takže tu máme první námět,co by se dalo změnit.Já jsem samzřejmě taky pro,aby závod trval stejně dlouho jako ve světě.

Mám taky jeden návrh.Nevím sice,jak je to ve světě,ale čekat celých 10 minut zavřený v předstartovním prostoru se mi zdá zbytečné.Pokud bude docházet k přesnému a nekompromisnímu uzavření prostoru ve stanovenou dobu,je přece zbytečné čekat dalších 10 minut.Dle mého by stačily třeba 3 nebo 5 minut.Letí přece čas,chládnou pneumatiky.



Kluci,dál přemýšlejte,navrhujte,pak to předložíme.


Jirka
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #299

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj kamarádi,

nebyl bych to já, kdybych nepřidal trochou do mlýna! Myslím, že všichni máte pravdu, Radim s Hanzlík sen. poukazují na to, že závody trvají jen 12 min., tratě jsou nepřipravené, Jirka má taky pravdu 10 min v předstartovním prostoru je opravdu hloupost co tam kromě toho, že schladnou gumy a já jsem přehřátej než vjedu na trať nebo rozmachanej na žmach, ale nejvíc pravdy má Petr Tesařík, proč to tady vůbec psát, změnilo se někdy něco, po naší konferenci na webu? Čte to tady vůbec někdo kromě nás?
Co se týče pořadatelů a promotéra, taky jsem je nikde venku (za hranicema) neviděl, ale třeba jsme se jen nepotkali, tomu, ale moc nevěřím jinak by se s českým supermotem něco dělo, mě se zdá, že v Čechách to jde od 10 k 5!!! Stačí se jen podívat kolik lidí by letos jelo závody družstev! Na druhou stranu bylo poprvé v neděli v Písku víc diváků než závodníků! :)
Petr píše, že v Mongolsku motárdy nejezděj vůbec, ale tady už nejsme daleko od Mongolska, podívejme se jak letos sezóna vypadala, jak se časem jakoby vypařovali jezdci, pokuď to půjde takhle dál pak nás tady už taky moc jezdit nebude!!!
Možná to bude znít hrubě a neurvale, ale pro mě plyne z toho všeho jen jeden závěr, promoterem a pořadatelem závodu musí být někdo koho to baví, kdo o to má zájem a kdo umí a chce naslouchat jezdcům, kteří mají zkušenosti se supermotem v zahraničí!!!
Jak už napsal Petr, za dob kdy se o supermoto staral p. Hošek tento sport někam spěl, ale teď jsme pořád tam kde byl tento sport před 2lety a možná o kus zpátky, pokuď se nenajde někdo jako je p. Hošek, tak můžeme jít cvrkat kuličky z Mongolcema.

Pánové jsem zvědavej kdo z nás dostane za rok licenci!!!

P.s. Nemá cenu nic řešit dokud se o tento sport nezačnou starat ty správný lidi!!!
Nemá cenu sem nic psát, když se tady vyjádří 5 lidí z 60, to je trochu málo!!!

s pozdravem
Petr Klamt
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #300

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Vážení jezdci,

předem díky za pochvalu ohledně serveru.
Teď se vyjádřím ke zbytku. Momentálně sedíme s Davidem Novotným nad řády pro rok 2005. Otázku toho jak dlouho bude trvat finálová jízda jsme zatím nemluvili, ale není nic jednoduššího než se tím začít zabývat. Ohledně uzavřeného předstartovního prostoru můžu říct, že je to věc, která je již přepracována.
Jsem rád, že se tu tato diskuse rozběhla a očekávám další podněty. Je nutno dodat, že na připomínky je cca 14dní, protože musíme mít také čas na diskusi, zpracování a termín na odevzdání řádů pro příští rok se krátí.
Rád bych se také vyjádřil k mediální stránce věci, ale nejsem nyní schopen říci co se stalo na ČT po olympiádě, protože do té doby, vše fungovalo jak mělo. V průběhu měsíce bych měl mít schůzku v ČT a doufám, že se mi na příští rok podaří domluvit lepší pokrytí.

V očekávání dalších podnětů

Richard Gironi
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #301

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde,

promiň,ale ono to vypadá,že kdybychom nezačali tuto diskusi,jednalo by se o nás bez nás.
Budu rád,když mě ujistíš,že se pletu.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #302

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahojky drifťáci,

měl jsem právě telfonický rozhovor s Jirkou Bláhovým a myslím, že ačkoli to sem nenapsal, má výborný nápad. Nebylo by vůbec špatné zvolit pro příští rok takového mluvčího za všechny jezdce, ten by tlumočil veškeré naše požadavky, které by si vyselchl v depu nebo na webu dál pořadatelům. Třeba by se pak nestalo to, že na konci sezóny nepojede nikdo závod kvůli nesmyslnému vkladu!!!

Jak už tady Radim napsal JIRKA BLÁHA na hrad!!! Já dávám hlas Jirkovi!!!

Petr
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Konec sezóny 19 let 6 měsíců ago #303

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
To sem so mohl myslet,ty prde!!!!
...sem cítil nějakou kulišárnu ve tvém hlase!

Raděj napiš,co změnit či zlepšit!

Jirka Blaha (ne BLÁHA!)
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Time to create page: 0.326 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz