Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoDiskusní setkání
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Diskusní setkání

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #307

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Vážení jezdci,

vzhledem k tomu, že se zde rozvinula diskuse o tom co změnit, zlepšit na příští rok. A vzhledem k tomu, že se zde vyjadřuje stále stejný okruh lidí, kteří mají přístup na internet. A nakonec vzhledem k tomu, že jste si letos nevybrali jednoho mluvčího, který by vznášel připomínky vaším jménem navrhuji následující

Svolat setkání jezdců s promotérem a subkomisí supermoto a na tomto setkání se dobrat schůdných řešení pro všechny, tak aby supermoto vzkvétalo k radosti všech.

Předesílám, že proto aby toto setkání mělo význam by bylo dobré, aby se ho zúčastnilo více jak dvě třetiny jezdců z letošní sezóny.

Zajímal by mě názor jezdců na tuto myšlenku.

Richard Gironi
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #310

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde,

myslím, že je to dobrý nápad a naprosto s Tebou souhlasím, že je zapotřebí, aby se ho zúčastnilo více jak dvě třetiny lidí, asi nemá cenu, aby nás tam sedělo 5!
Možná by bylo dobré určit termín a na webu udělat něco jako přihlášku na závod, aby bylo dopředu jasné kdo má zájem se tohoto setkání zúčastnit a kdo také na místo dorazí!

s pozdravem
Petr Klamt

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #311

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj kluci,

ano,bylo by to super,ale:

-někde vyřvávat v depu,že je něco špatné-to dokáže každý.
-říct veřejně svůj názor na nějakém setkání-to už je pro mnohé nemožné
-někam kvůli tomu ještě jet-vy tomu věříte?

Jinak,já přijedu!

Jirka

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #314

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Jirko,

znáš snad jiné řešení ? Nabídl jsem diskusi, ale k čemu je má snaha dobrá, když jí hned v základu nevěříte ? Nezlob se na mě, ale někdy si říkám, proč já se vlastně snažím. Mám svou práci, mám jí naštěstí tolik, že volného času moc nemám. A ten jsem věnoval supermotu, Vám jezdcům. Ale někdy mám ten pocit, že zbytečně. Vy si zajezdíte a já se honím po závodišti, abych udělal pěkné fotky. Výsledek ? Tři prodané fotky za sezónu. Jistě nadneseš 50,- Kč příspěvěk na server. Víš kolik lidí přispělo v Písku ? Jeden.

Richard

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #315

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde
Na přejímku jsem poslal mechanika a asi ti to nedal. JÁ MU ZARAZÍM VYCHÁZKY. NEBOJ.

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #316

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Richarde,

možná sis to špatně vyložil.Ty rozhodně MÁŠ moji důvěru.Já jenom nevěřím(v tomto jsem realista),že někdo přijede.

Tvoje fotky jsou hezké,všechny si je stahuju a jsem moc rád,že jsou.

Příspěvek na server určitě nenadnesu,v poslední době jsem ani nepostřehl,že bys ho vybíral(možná moje chyba).

Nehaž flintu do žita.Společně to dotáhnem do zdárného konce.

Jirka

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #318

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
K tomu setkání:
Jak tady Richard napsal že je nutné aby se zúčastnily 2/3 jezdců si myslím že je hloupost. Důležité je aby se o setkání dozvěděli všichni jezdci. A pokud nepřijedou?? Jejich chyba. Jakmile budou v sezóně něco remcat tak bude jednoduchá odpověď: Věděl jsi o tom, vykašlal ses na to tak teď zavři kredenc.
Ahoj

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #320

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj chlapi,
konečně se rozvinula konstruktivní debata.
Richarde a Davide, jestli máte termín do 14 dní na nové řády je to trochu málo na to svolat 2/3 jezdců a vyslechnout si jejich názory. Myslím si, že se stejně nezavděčíte všem. Vyberte si lidi, kteří mají s tímto sportem nějaké zkušenosti a dejte se dohromady (Hošek sen., Vorlíček sen., Boček, Starý, Heiník....). Problém je v tom, že každý je z jiného konce republiky a času je málo.
Co se týká zástupce z řady jezdců, vím že se na začátku sezóny o tom mluvilo, ale nikdy nedošlo k požadavku, aby jezdec usedl za jedním stolem s promoterem a pořadatelem (alespoň o tom nevím..)
Doufám, že se vám to vše povede dát dohromady, a že nás bude čekat nová a lepší sezóna.
Čau

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #321

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Jak Radim řekl...naprostej souhlas...a s tím termínem...určitě se sposta jezdců přihlašovala přes email, takže když se jim to pošle, je jen na nich jestli se objeví. A pro Ty co tady pořád kecaj, jako já, bude stačit, když se to sem napíše. Já rád přijedu. Petr P.S. Jinak skvělý, že se něco děje, jsem zvědavej, jaká bude diskuze "na živo". Hezkej víkend všem..

Diskusní setkání 20 let 2 měsíců ago #323

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde,
setkání - schůze jezdců je dobrý nápad (už bylo na čase..). Jako člověk, který se 25 let motá kolem závodů, ať už jako jezdec či mechanik od úrovně krajského přeboru po ME a MS, se rád zúčastním. Mam připreveny asi dva papíry poznámek a nápadů týkajících se nejen teploty vody ve sprše:-).
Účast dvou třetin jezdců nevidím jako nutnou. Ať se účastní ti, kterým na závodech záleží a ti co chtějí a mají co říct!

PS.: Doufám, že se stkání uskuteční někde ve středu republiky např. v Brně či v restauraci na závodišti ve Vysokém Mýtě.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.457 seconds