Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoAnkety
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Ankety

Ankety 20 let 1 měsíc ago #359

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde,

rád bych vyjádřil svoje obavy o objektivnosti anket,které nám připravuješ.

Tak např.závod v Praze:jsou to hlasy jezdců či diváků?Dle počtu hlasujících určitě obojí.Je přece jasné,že většina jezdců si to nenechá ujít.
Ale nějaký divák např. z Moravy se na to s velkou pravděpodobností vykašle.Takže se obávám,že uvedená procenta a počty hlasujících jsou pouze čísla,která jsou ůplně k ničemu.

A předešlé hlasování o snížení startovného a price-money?
Tam by asi měli určitě hlasovat jezdci.Ale ty počty hlasujících mi nějak nesedí.Tolik jezdců v SM jsem v životě neviděl.A taky nevěřím tomu,že cca polovina jezdců nesouhlasí se snížením startovného a odměn.
Obávám se,že nejvíce hlasů posílají organizátoři a činovníci.

No a poslední anketa?
Volba "BLÁZNÍTE"- vysvětluji si ji jako-blázníte?samozřejmě že jsem pro snížení startovného,zrušení parkovného a budiž tedy zrušení odměn.
Myslím,že toto je logický názor naprosté vetšiny,která se neumísťuje na placených místech.

Richarde promiň,neber si to osobně,ale mám dojem,že nás tady někdo krmí pěknýma pičovinama.(omlouvám se za to slovo,ale připadá mi nejvýstižnější)

Nebo je to jen můj názor?
Vyjádřete se i jiní!

Jiří Blaha
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Ankety 20 let 1 měsíc ago #362

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
,,je to tvuj nazor,sice spatny ale vas,,
Tak se vic snaz at se ti to startovny vraci!!!To se to mele kdyz nas tam bylo 5 a pul!!

Ankety 20 let 1 měsíc ago #363

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Robine,

měl by ses podepsat,ať nemá ostudu taťka.

Jirka

Ankety 20 let 1 měsíc ago #364

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Cauves lidi, nevim co bych k tomu rek...snad jen: vy nezpivate!! Vy nezpivate!! :)) Mejte se...a propo..nebyli jste nekdo na freestylu v Sazce? 15 000 divaku-docela hukot! A ja u toho nebyyyl!! Chjo chjo... :)ciao

Ankety 20 let 4 týdny ago #365

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Jirko,

koukám, že máš výdrž, mě už nic nepřekvapuje, v anketách na netu ani nehlasuju, protože je ani nestíhám sledovat, sposta jezdců se na net ani stránky nemá možnost ani podívat vzhledem k tomu, že nemají net!
Závěrem bych to konstatoval asi tak, že ankety touto formou jsou naprosto bezvýznamné a vždycky budou vycházet tak jak se komu hodí, prostě o ničem!!!! Nejlepší je stránky pouze sledovat a moc nad tím nepřemýšlet, mohlo by se Ti stát, že se Ti to ježdění tak zprotiví až se na to úplně ....!

S pozdravem
Petr Klamt

Ankety 20 let 4 týdny ago #366

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Petře,

souhlasím s Tebou, že je tu spousta jezdců, kteří nemají net, ale je to jediná cesta jak mít nějakou zpětnou vazbu mimo sezónu. Co se týče výsledků, se musím ohradit oproti termínu "vždycky budou vycházet tak jak se komu hodí". Do anket nikdo ze zainteresovaných nezasahuje a ani nemá nijaký důvod. Všichni víme, že výsledky jsou někdy podivné, ale pak následuje jednoduchá otázka zda vůbec anketu mít či nikoliv.

Richard

Ankety 20 let 4 týdny ago #367

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
A ještě dodatek. Proč všichni rozebíráte ankety a nenapíšete nám tady Váš názor na anketní otázku ohledně startovného ? Tedy to co nás opravdu zajímá ?

Richard

Ankety 20 let 4 týdny ago #368

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj kluci,

já myslím,že anketa je dobrá věc.Bohužel je ale těžké posoudit,kdo všechno hlasuje.Jsme to my jezdci,náš doprovod,diváci,fandové,činovníci,a sposta magorů,kteří se nudí u počítače.A jelikož(jak jsem si všiml) spousta,či vlastně naprostá většina jezdců na to kašle,výsledky vypadají jak vypadají.
Takže za to,že je z toho obyčejná šaškárna si můžeme sami.Nebo snad opravdu polovina jezdců stojí o to,aby se startovné nesnižovalo?

A tebe Richarde opět prosím o odpověď na otázku:Jak si mám vyložit volbu "blázníte?"?

Dle mého názoru jsou 3 výklady:
1.úspěšní závodníci:blázníte?Přijít o vyhrané peníze?
2.závodníci,kteří se na placená místa nedostanou:Blázníte?To bychom byli sami
proti sobě,kdybychom nesouhlasili!
3.další výklad:blázníte?tak revoluční myšlenka přece nemůže projít!

Tož abych věděl,jak mám hlasovat.

Jirka

Ankety 20 let 4 týdny ago #369

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Richarde

můj osobní názor je, že anketa na webu je dosti zavádějící a na tom se shodnem asi všichni, kteří se podívají na výsledky ankety!
Domnívám se, že mnohem účelnější by bylo provést anketu přímo v depu tak, aby mohli hlasovat jen jezdci, pokud by při administrativní přejímce každý jezdec zaškrtl to oné políčko bylo by asi vše vyřešené!!!
Z toho vyplývá má odpověď na Tvou otázku zda anketu mít či nikoli!

s pozdravem
Petr Klamt

Ankety 20 let 3 týdny ago #371

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Můj názor na anketní otázku ohledně startovného :
Já bych chtěl abychom dostali na každých závodech 5 000 cestovné, 20 000 gumné a potom normalně. 1: místo 50 000 další místa po tisícovce dolů. :-))

P.S.- Čudlo to noční vzbuzení si ještě vyřídíme... Láďa, ty a Márty se budete divit...
  • Strana:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.490 seconds