Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoZasedání
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Zasedání

Zasedání 20 let 1 týden ago #389

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Price money budou.

Richard
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Zasedání 20 let 1 týden ago #390

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Vysvětlení pro Jirku Blahu.Myslel jsem to tak že pokud by se Prestige nezůčastnovalo polovina jezdců 450 tak by jich jezdilo taky 10 a to je na MR z pohledu diváka k pousmání.Já myslim že to Jirka pochopil i předtím ale to je prostě Jirka Blaha.

Zasedání 20 let 1 týden ago #391

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ještě k té zprávě od Richarda .Super.

Zasedání 20 let 1 týden ago #392

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Romane,

musím se přiznat,že jsem to pochopil jinak.Je fakt,že mi to k tobě nesedělo,ale je to napsáno.Ale pokud do oné věty vsunu čárku,pak už dává úplně jiný význam.A ty jsi ji tam zapomněl.

No,hlavně,že jsme si to vyjasnili.

Tak se měj a těším se,jak si to na trati rozdáme.A nemysli si,že to bude úplně lehký.

Jirka

Zasedání 20 let 1 týden ago #393

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Tak fajn měj se.

Zasedání 20 let 1 týden ago #398

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Jenže ono se u pořadatelů nejezdí jen a pouze supermoto. Ono se tam taky jezdí Hobby Cross, motokáry, jízdy zručnosti, atd., celkem aspoň v Mýtě za sezonu cca 15 podniků. Myslíte že je možné, v relativně tak malém městě a přilehlém okolí, přesvědčit lidi, aby byli každý víkend na autodromu a sledovali někdy užasně záživné závody se čtyřmi jezdci? Odpovídat si asi nemusím, že?
Pořád se tu mluví o tom, aby si pořadatelé sehnali diváky. Věřte že se o to snaží. A to jak postupným vylepšováním služeb, ale i marketingu celkově. Protože dostat peníze z diváků je značně jednodušší a přijatelnější nežli z jezdců. Jenže, ono to v našem státě není zas tak růžové, aby motosport tak šíleně táhnul. Kolik lidí chodí na vrcholné závody M ČR silničářů?
Tohle ale pomalu začíná být problém všech sportů u nás. Prostě ekonomická situace domácností není nejlepší, a tak si každý rozmyslí jet 100km, koupit si tam lístky na závody, něco pojíst, nevidět občas nic zajímavého a zase jet domů. Problém je pořeba řešit sytémově, ne říct pořadatelé - vy si sežeňte diváky, po nás nic nechtějte a amy si budeme jezdit. Chápu že i pro Vás - jezdce je to nákladný koníček, ale hodit problémové oblasti na někoho jiného je vlastnost velmi typicky se vyskytující u obyvatel České kotliny, že?

Zasedání 19 let 11 měsíců ago #402

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Kde se píše že price money budou? V nových řádech se píše akorát o věcných cenách pro první tři. To je slabota.

Zasedání 19 let 11 měsíců ago #403

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Price money vypisuje pro rok 2005 promotér a není to nikde uvedeno. Oficiálně budou vypsány v průběhu března 2005.

Richard
  • Strana:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.684 seconds