Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoZasedání
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Zasedání

Zasedání 20 let 3 týdny ago #372

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj.
Pánové jestli tomu dobře rozumím, tak budeme platit o 200 kč míň a za umístění nedostaneme nic? Pokud ano tak tomu říkám přímá úměra. Ale doufám že jsem jen osel a zase jsem něco špatně pochopil.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Zasedání 20 let 3 týdny ago #373

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím,

osel nejsi. Je to tak, že budete platit o 200,- Kč míň, nebudete platit žádné další poplatky za elektriku, parkovné a podobně a za umístění nebudete od pořadatele dostávat žádné finanční odměny. Je pravděpodobné že za celkové umístění v seriálu budou finanční odměny od promotéra, ale nedokážu momentálně říci kolik, protože jednání se sponzory jsou otevřené. Ideální by bylo kdyby se nám podařilo sehnat dostatek peněz, abychom mohli vyplácet odměny za umístění na každém závodu, jakožto promotéři, ale jak jsem řekl, dokud neuzavřeme jednání je to jen zbožné přání.

Richard

P.S.: Kdyžtak mě zastřelte, smrt ukamenováním je na hrozně dlouho

Zasedání 20 let 3 týdny ago #377

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Supermoto bylo snad poslední motocyklovou disciplínou, kde nejlepší brali prémie za umístění. Místo toho aby pořadalelé hledali cestu k získání peněz za reklamy a jak přitáhnout větší množství platících diváků, udělají to nejjednodušší - zhojí se na jezdcích. Jedním slovem HANBA.

Zasedání 20 let 3 týdny ago #378

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Pánové promotéři,místo aby SUPERMOTO získávalo na atraktivitě,tak Vy ho chcete snad zrušit?Stále nemůžu pochopit Váš záměr!Jsem teda obyčejný mechanik,ale už se ani nedivím,proč na závody chodí stále míň a míň lidí.Už si konečně uvědomte,že
(VAŠE SUPERMOTO ZANIKÁ).Zahraniční hvězdy,o kterých stále dokola mluvíte aby u nás závodily,proč by k nám jezdily?Nemají proč!
O organizaci už vůbec nemluvím.Letos jsem byl na závodech v Německu na 5
závodech.(doporučuji)Kam se hrabe MS.
Podle mě by stálo zato se spojit s německým promotérem a popřípadě si s ním domluvit schůzku.Určitě by měl velice zajímavé nápady.
PS:S Markem plně souhlasím

Zasedání 20 let 3 týdny ago #379

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Láďo mecháno, narážíš na zásadní problém, a to kdo je pořadatel a kdo je promotér. Tuto věc správně pochopil Marek Morávek. Více se k Tvému příspěvku snad ani nemá cenu vyjadřovat, dokud nezačneš rozeznávat tyto dva subjekty. Jen na okraj při neustálém odkazování na Německo nezapomínej na porovnání našeho a německého motoristického trhu.

Richard Gironi

Zasedání 20 let 3 týdny ago #380

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Sory,že jsem to tak napsal,ale po přečtení většiny příspěvků jsem nevydržel a musel napsat.V supermotu se pohybuji 2 roky,tak vidím jak to vše probíhá.
Čus Láďa

Zasedání 20 let 3 týdny ago #382

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Pokud promotér nemá jakoukoli pravomoc ovlivňovat věci, jako jsou řády vč. výše startovného a premiií za umístnění ( pardon třeba zrušené price money jsou něco jinýho ), zákazu jakýhokoliv "parkovnýho"( zná ten pojem někdo u jiný motocyklový disciplíny?) atd., tak to nevede nikam dopředu. Musel jsem se usmát složení "subkomise". Krom jinýho početní zastoupení pořadatelů je takový , že buďte rádi, že na vás nevymysleli nic horšího. A pokud SYSTÉMOVĚ s tím něco neuděláte, tak vás horší ( finančně ) časy neminou, protože podkomisi ( její většině ) zjevně jde o to především naplnit co nejlehčeji pořadatelskou kasu.

Zasedání 20 let 1 týden ago #385

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zrušení finančních odměn je poslední kapka v rozhodování pro lidi který jeli 450 nebo prestige a táhli to ze svího.Prostě když se v závodě zadařilo aspon lehká záplata.Ted už je to uplně bez motivace a ty dvě stovky při těch nákladech jaký při tom jsou nikomu nepomůžou.To že nás pruměrně jezdilo ve 450 deset a v Prestige 15lidí a to ještě polovina ze 450 je k smíchu a myslím že to snad ani nikoho nemůže moc bavit a tohle k tomu nepřidá.Jezdil jsem skoro od začátku co se u nás jezdí a za M.Morávka nebo za Hoška to mělo alespon propagaci.Ted je to tak že např.Hanzlík,Benář,já aj.momentálně prohlásili že končí ale samozdřejmě nejen kvuli tomuto problému prostě nejsou finance a ani chut.Neni to nikde vidět takže lidi nechoděj sponsoři se hůř sháněj závodníci tím ubejvaj a jde to tam kam si myslí mechanik Láda.Ztrácí to na atraktyvitě takoví věci jako vyhlašování vítězů hodinu po závodě kdy už tam neni jedinej divák nebo chování některých pořadatelů k jezdcům jako např. příjemnej pan řiditel z písku to bere chut a jiné a jiné věci.Příští rok to dopadne tak že se startovný stejně zvedne protože ty peníze pri tomhle systému stejně nebudou.Kéž bich neměl pravdu.

Zasedání 20 let 1 týden ago #386

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Bohužel nemám žádný důvod proč s Romanem nesouhlasit..Zrušení price money muže být výhodné jedině tak pro pro většinu jezdců přeboru, pro které závody "nejsou" tak nákladné a startovné mají vždy nižší.Jezdům prestige a 450,kteří jezdili do patého místa(což u nás není při jezdců v mistrovských třídách velký problém) se aspoň navracela část startovného nebo se startovné zaplatilo...myslím že zrušení price money bohužel odradí asi i víc jezdců

Zasedání 20 let 1 týden ago #387

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj kluci,

jak jsem se zde dočetl,kdo není dostatečně rychlý,je k smíchu.Tak přemýšlím,že bych tedy zrychlil,abych k smíchu nebyl.

Ale když budu rychlý a stejně za to prachy nedostanu,má to vůbec cenu?
Tak Vám nevím,VYSRAT či NEVYSRAT?(se na to)

Jirka
  • Strana:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.229 seconds