Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoplatnost řádů
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: platnost řádů

platnost řádů 19 let 8 měsíců ago #432

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ročenka 2005 platnost řádů se píše:Kategorie 1 Open Motocykl musí být schválen k provozu na pozemních komunikacích a vybaven registrační značkou.Jezdec předloží při technické přejímce OTP.!!!...... Znamená to,že motokrosové
moto a speciály bez tp mazat? Potom ještě st,číslo 15 René Šefr starší
51 René Šefr mladší
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

platnost řádů 19 let 8 měsíců ago #433

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Rendo,
v ročence 2005 v kapitole Soutěžní systém supermoto 2005 došlo k tiskové chybě.Článek, který cituješ patří pouze ke kategorii 2 Standard CUP.Znamená to, že motokrosové speciály bez RZ jsou O.K.

platnost řádů 19 let 7 měsíců ago #440

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Rendo, píšu ti ne pro tvůj bike článek, ale proto, že mi vyskakuješ v internetovém vyhledávači. Nevím jestli si na mě vzpomínáš, protože je to už přes čtvrt století co jsme se náhodou potkali v Turnově na Šetřilovsku v hospodě u piva :o)). Tak jsem se jen tak ozval, už proto že jsem taky biker, ale chooper :o).
Takže jen tak dál a užívej života. Rene Šefr Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

platnost řádů 19 let 5 měsíců ago #476

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj rendo, dlouho ti píąu, neodpovídáą, známe se dlouho a tys byl v Liptovském Mikuláąi, ľe?? Napią adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ahoj
Time to create page: 0.503 seconds