Středa, 8. Leden 2025, 3:43:16
Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoK zamyšlení?
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: K zamyšlení?

K zamyšlení? 19 let 8 měsíců ago #441

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj, jsem rád, že čile komunikujete, já osobně jsem směrem ke zlepšení naší situace jako jezdců velkým pesimistou. Nechci se nějak hlouběji pouštět do polemik, ale minulý rok, mě mrzelo, že při Mezinárodní Mistrovství ČR v kategorii " Přebor ČR" startovali "NÁCCI" a pak muselo několik českých kluků domů už po kvalifikaci, že se nedostali na startovní rošt. Zde je vidět, že evropské euro je pro naše "servisní" středisko důležitější a to nemluvím o tom, že ani jeden nácek krom kolegy Hervika, jež je stálým účastníkem našich šampionátů neměl českou licenci, tak kde to jsme?
Domácí odrazujeme a přitom těm němčourům by bylo uplně jedo kde pojedou (alespoň) finančně a pak v "ELITNÍ - PRESTIGE" jezdí pár kluků!
Osobně se domnívám, že pokud nezasedneme a nepohovoříme společně o tom co nás trápí, pak to bude pořád to samé. A to je: Zaplať, při tom drž hubu, buď rád, že u nás můžeš utratit své peníze a krok!

Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

K zamyšlení? 19 let 8 měsíců ago #442

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj,

pokud se nemýlím tak polemiku na toto téma jsme řešili již minulý rok minimálně jednou a to v Sosnové. Neber to prosím tak, že na "útok" odpovídám útokem, ale dvě věci se mi tak trochu příčí. První je, že je jedno jestli jsi nácek s eurem nebo našinec s korunou, platíš stejné startovné. Druhá pak je, že brečet ani ne týden před prvním mistrákem mi přijde trochu pozdě. Já jsem osobně na všech závodech, mluvím s jezdci, moje mobilní číslo je zde uvedeno a jezdci mi na něj volají v konferenci odepisuji. Nevím jak ještě více vyjít vstříc, aby jste mi své připomínky sdělili.
To bylo tedy trochu kritiky, jinak k problému zde nastolenému je to následujícně. Vzhledem k tomu, že mistrovství je mezinárodní, bez ohledu na název kategorie (který může klidně být Přebor Horní Lhoty) mají jezdci s mezinárodní licencí a jezdci s národní licencí a povolením ke startu možnost startovat v kategorii, která to umožňuje. Což kategorie 1 (letos OPEN) umožňuje. Rád budu dále diskutovat na dané téma v sobotu v Sosnové, ale bude to jen obhajoba stávajícího stavu.

Zdraví

Richard Gironi
promotér MM ČR
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.313 seconds