Ahoj chlapci.
Honzo určitě máš kus pravdy, ale musím souhlasit s Petrem který ti tvé názory si myslím dostatečně vyvrátil.
Na druhou stranu jsi napsal jedno velké moudro , a to , že pokud nebude základna tak na závody nikdo jezdit nebude. V tom s tebou naprosto souhlasím.
Dovol mi ale abych zareagoval na tvůj názor co se týká ČT. Třída přebor ČR je pořád bohužel třídou hobby a je úplně jedno jak ji nazveš. Je mi jasné že do toho cpete skoro stejně peněz jako my co jezdíme ty " hvězdné třídy " jak jsi to napsal
)). Ale bohužel to nikoho nezajímá protože i když jedete téměř stejně rychle jako Prestige a 450, a souboje jsou třeba kolikrát i zajímavější tak pořád budete jen hobíci. A kvůli tomu se nemůžeš na nikoho zlobit protože tu třídu jsi si vybral svobodně sám. Už tak je málo času na to prezentovat tenhle sport vČT a všichni co jsme závislí na sponzorech jsme šťastní že se tam ty reklamy na chvíli objeví aby jsme jim měli co ukázat a mohli jim namastit med kolem huby. Naopak má u mne pan Březina uznání protože pokud si všimneš tak kolikrát z té naší frašky o 6ti závodnících (viz Sosnová, prestige) nastříhá na tu hrůzu ještě slušné závody a nevypadáme tam jak úplní blázni.
Na druhou stranu pokud se chceš objevit v televizi, tak není nic jednoduššího než přejít z hobíků k nám do " hvězdných tříd". Určitě zjistíš že závodit s náma není o nic horší nebo těžší než závodit v Přeboru.
Možná by si spoustu kluků od Vás mělo vzít příklad z mladých kluků kteří z loňských 80ccm přešli rovnou k nám, nebo z JIrky Blahy, Marka Červeného, Bóži nebo třech kluků ze Slovenska kteří před tím nikdy nezávodili a spousty dalších. Ti všichni přešli z hobíků ale mě na trati jako hobíci nepřipadají.
Když se podívám na výsledky třeba ze Sosnové tak jsi dojel 15tý. Věř tomu že toto místo je pro tebe naprosto shodně dosažitelné i u nás a věřím že ještě líp. ( KLidně i na bednu) vše je na tobě .
) Stačí se podívat třeba na Červeňáka, Čadka, Hejníka, Lovětínského atd...
Objevíš se v televizi, přivezeš si body z velkého mistráku, atd... Věřím že na to sponzoři (pokud jesště nějací vůbec jsou) slyší určitě víc než na třídu hobby.
Čím víc lidí bude jezdit velké třídy, tím to pro ten sport bude lepší.
Toť můj názor.
Ahojte