Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoSchůzka jezdců s promoterem
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Schůzka jezdců s promoterem

Schůzka jezdců s promoterem 18 let 10 měsíců ago #469

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj chlapi, omlouvám se, že jsem odjel z Ostravy a nepodepsal se. Tímto tak činím a připijuji se k názorům ostatních jezdců, kteří jsou podepsání a iniciovali schůzku promotera s jezdci.
Myslím, že zde je ten správný prostor prezentovat své názory , výhrady atd. tak aby schůzka v Brně byla k něčemu a probíraly se konkrétní věci a obě strany se k nim mohly vyjádřit a nebyly zaskočeny tou či onou otázkou?
Pokud bych se měl vyjádřit za sebe, připadá mě, že jsme tady my, jako jezdci pro promotéra a ostatní a myslím si , že by to mělo být naopak, jsem jen zdroj něčího příjmu, sami pouze platíme a platíme a přitom zajištění závodů po stránce technické ( praporečníci) a sociální (WC, teplá sprcha) je pouze " NAVONĚNÁ BÍDA".
Mačkáme se v Ostravě v malém depu po skládce a promotér s návěsem stojí na betonu a nikde nikdo?
Startovací zařízení asi obsluhuje "EINSTEIN", který o funkci spojky ( vymáčklé) a přehřívání motoru nic neví ( jenže ta spojka stojí 5.000)! Rychlos se kterou rosvěcí startovní semafor je tak závratná, že mě připadá, že při druhém rosvíceném semaforu zapomene co měl za úkol na začátku.
Kategorie OPEN, je pro pana komentátora Březinu (ČT) natolik póvlem, že ani nezmíní, že se něco takového jede a radši tak " žvejká " ty svoje bláboly ( věc promotera). Hlavně, že se na internetu prezentuje, že bude přenos v televizi.
Kalendář závodů naplánujete tak, aby nekolidoval s jiným, tak aby " Vám" přijelo nejvíc jezdců, ale to že se dvakrát jede Česká TT v Hořicích a jednou Moto GP to nevadí a pak si stěžujete, že diváci nepřijedou.
Zajímají vás jenom závodnické hvězdy, ale pokud nebudete mít základnu v nás obyčejných jezdcích, tak to brzy nebude nikdo jezdit.
Závěrem samozřejmě uznávám, že není vše jen špatně, tak se snad nějak domluvíme, aby nás to všechny bavilo.
Přeju pěkný den Jan Záhorský

Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Schůzka jezdců s promoterem 18 let 10 měsíců ago #470

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahojky Honzo,

bohužel Ti musím v některých věcech odporovat, co se Týče Těch sprch v Ostravě, tak ty tam zase až tak špatný nebyly, tekla i teplá voda, s toaletou to bylo horší, ale taky se to dalo zvládnout!
Co se týče trati a depa, tak si nemyslím, že by to bylo úplně špatné, v Písku když zaprší tak stojíš na louce v takovém blátě, že ani nevyjedeš, tady byl povrch trochu pevnější! Celkem příjemně mě překvapila i připravená Wapka, nedokážu si představit jak bychom vypadali, kdyby tam nebyla! Pravda je, že semafor na startu nešel v pravidlených intervalech, ale ani si nemyslím, že by tomu tak mělo být, nikdo nám neříká ať držíme spojku v prokluzu při celé startovací procedůře!!!
Domnívám se, že se na to naše čudlání přišlo podívat i docela dost diváků, a to že třídu open neukazujou v televizi je možná i lepši, kolikrát, když vidím jak v televizi jede Bočan tak mi to přijde, že to pěkně čudlá, kdybych tam jel já tak by to vypadalo, že se asi nemůžu rozjet, asi by ten pohled nejednoho diváka od tohoto sportu odradil a nebo by to museli nenápadně asi tak o 50% zrychlit!!!
Co mě dost zarazilo byla věc, která se mě vůbec netýká a to je startovné u Prestige a 450, které klukům vždy částečně odpouštěli, nevím jak to tam přesně je, ale vím, že tam spousta lidí kolem tho dost řvala a věřím, že oprávněně ......jinak by jich nebylo tolik!!!
Jediný co bych vytknul pořadateli by byl ten ranní trénink, který byl asi třikrát odložen a oznámeno to bylo stylem "kluci hallló tak za 20 minut jo a pošlete to dál", za 20 minut se to opakovalo!!!!!

PETR
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Schůzka jezdců s promoterem 18 let 10 měsíců ago #471

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj chlapci.
Honzo určitě máš kus pravdy, ale musím souhlasit s Petrem který ti tvé názory si myslím dostatečně vyvrátil.
Na druhou stranu jsi napsal jedno velké moudro , a to , že pokud nebude základna tak na závody nikdo jezdit nebude. V tom s tebou naprosto souhlasím.
Dovol mi ale abych zareagoval na tvůj názor co se týká ČT. Třída přebor ČR je pořád bohužel třídou hobby a je úplně jedno jak ji nazveš. Je mi jasné že do toho cpete skoro stejně peněz jako my co jezdíme ty " hvězdné třídy " jak jsi to napsal :-))). Ale bohužel to nikoho nezajímá protože i když jedete téměř stejně rychle jako Prestige a 450, a souboje jsou třeba kolikrát i zajímavější tak pořád budete jen hobíci. A kvůli tomu se nemůžeš na nikoho zlobit protože tu třídu jsi si vybral svobodně sám. Už tak je málo času na to prezentovat tenhle sport vČT a všichni co jsme závislí na sponzorech jsme šťastní že se tam ty reklamy na chvíli objeví aby jsme jim měli co ukázat a mohli jim namastit med kolem huby. Naopak má u mne pan Březina uznání protože pokud si všimneš tak kolikrát z té naší frašky o 6ti závodnících (viz Sosnová, prestige) nastříhá na tu hrůzu ještě slušné závody a nevypadáme tam jak úplní blázni.
Na druhou stranu pokud se chceš objevit v televizi, tak není nic jednoduššího než přejít z hobíků k nám do " hvězdných tříd". Určitě zjistíš že závodit s náma není o nic horší nebo těžší než závodit v Přeboru.
Možná by si spoustu kluků od Vás mělo vzít příklad z mladých kluků kteří z loňských 80ccm přešli rovnou k nám, nebo z JIrky Blahy, Marka Červeného, Bóži nebo třech kluků ze Slovenska kteří před tím nikdy nezávodili a spousty dalších. Ti všichni přešli z hobíků ale mě na trati jako hobíci nepřipadají.
Když se podívám na výsledky třeba ze Sosnové tak jsi dojel 15tý. Věř tomu že toto místo je pro tebe naprosto shodně dosažitelné i u nás a věřím že ještě líp. ( KLidně i na bednu) vše je na tobě . :-)) Stačí se podívat třeba na Červeňáka, Čadka, Hejníka, Lovětínského atd...
Objevíš se v televizi, přivezeš si body z velkého mistráku, atd... Věřím že na to sponzoři (pokud jesště nějací vůbec jsou) slyší určitě víc než na třídu hobby.
Čím víc lidí bude jezdit velké třídy, tím to pro ten sport bude lepší.
Toť můj názor.
Ahojte
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Schůzka jezdců s promoterem 18 let 10 měsíců ago #472

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Samozřejmě, že musím jen souhlasit. nemyslel jsem, že třída Open bude zrovna v televizi, měl jsem na mysli to, že pan Březina komentuje, jako by se ani jiné třídy nejely. Když komentuje rally pan Zita, tak zmíní všechny kategorie a šot je z třídy WRC. Wapka v Sosnové a Ostravě byla super, já měl namysli zejména studený odchov v Písku, kde pokud neseženeš klíčky od chatek tak je to na tučňáka. Postup do vyšší třídy je samozřejmě řešení a cesta nahoru, jenže je to o penězích, času trénovat atd. v Open si aspoň zazávodím se sobě rovnými a takhle bych zametal na chvostu, je to samozřejmě můj subjektivní pohled a takhle ze mě asi nikdy mistr nebude, ale já jsem se již v minulosti 15 let sportovně realizoval ne reprezentační úrovni a supermoto chci jezdit pouze pro dobrý pocit a zábavu. Samozřejmě, že se každý nemusí ztotožnit s mým názorem, ale pokud nebude probíhat komunikace, nic se dopředu nepohne a nemusí to být pouze směrem k vyšším sportovním metám.
Přeju pěkný den. Ahoj Honza
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.187 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz