Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoOpen domácí a zahraniční ?
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Open domácí a zahraniční ?

Open domácí a zahraniční ? 17 let 10 měsíců ago #614

  • petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
  • Příspěvky: 95
  • Karma: 0
Druhá pak: Open domácí a zahraniční ? P.S.: čtu to průběžně, vyjádřím se najednou, tedy ne že bych něco rozpoutal a nehodlal reagovat.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Open domácí a zahraniční ? 17 let 10 měsíců ago #616

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Jenom stručná reakce, nejedná se o rozdělení domácí a zahraniční, to zní tak jako, že s nimi nechceme závodit, ale o tom to přeci není, jedná se o to, že ty co s námi jezdí, speciálně teď ty první v Sosnové jezdí v Německu velký mistrák a myslím si, že všichni jsme viděli, že zajíždí časy, které by je řadili na 4. místo v Prestige. Takže se jedná pouze o to, aby to byla katagorie naší úrovně a ne, aby si sem k nám jezdili dělat z nás legraci.
Ale jinak dát nám poháry bez popisu, jenom je koupit za 100,- Kč a vrazit nám je do ruky, to považuji za naše zesměšnění, ale asi to tak má být, děkuji Vláďa
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Open domácí a zahraniční ? 17 let 10 měsíců ago #617

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Dlouho jsem sem nepsaL,ale teď považuji za důležité vyjádřit se.

Pokud je třída OPEN přeborem ČR,nemají tam asi cizinci co dělat(pokud nemají Českou licenci).I tak je nás dostatečný počet.Nemluvě o tom,že Němci mají pro svůj "koníček" nesrovnatelné podmínky a z Českých hobíků si pak dělají srandu.
Toto je můj "umírněný" názor na dané téma.

A teď můj otevřený názor od srdce:
V Kristových letech jsem se rozhodl,že budu závodit.Poprvé jdsem sedl na závodní motorku a dal se do toho.Nikdy jsem nepatřil mezi tzv.šílence,co jezdí rychle.
Postupem času jsem se něco málo naučil a postupně zrychloval.Nyní,když jsem se poprvé v životě dostal na nějaká přední místa a získal příležitost získat nějaký věnec(poprvé v životě/je mi 37/),přijede nějaký Němec,který je výkonostně i materiálově úplně někde jinde,A VŠECHNO MI VEZME!!!!!!!!
DO HAJZLU S NÍM!!!!!!!!!!!!!!
TOTO JE MŮJ OSOBNÍ NÁZOR,ZA KTERÝ SE NESTYDÍM.

jIRKA
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Open domácí a zahraniční ? 17 let 10 měsíců ago #618

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
JO,TAKY JSEM SI PŘIPADAL JAK PIČA.tAK JSEM SI SVŮJ PRVNÍ VĚNEC V ŽIVOTĚ NEPŘEDSTAVOVAL....
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Open domácí a zahraniční ? 17 let 10 měsíců ago #620

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdarec všichni. Richarde, svůj názor na tuto věc prezentuji už dlouho a otevřeně. Když už se dělá třída hobby tak by tak měla zůstat. Udělejte z toho klukům jejich uzavřené mistrovství ( samozrejme že ti rychlí by po roce měli jít k nám :-)) ) a bude po prdeli.A jestli si němci potřebují honit testosteron, tak ať to dělají u nás.Určitě se najde pár pilotů ( Vorel , Kvása , Bočan , Pincáci atd.. ) kteří si s nima poradí.A co líp, bude nás na startu třeba 30 a díky tomu už to budou hezké závody ( teda v tom případě když offroadové úseky budou zajímavé pro lidi třeba skoky a tak , a né co je teď , ale to je na jiné téma). Zkrátka jste šéfové a vy si můžete říct co a jak bude. A pokud přijedou třeba do Mýta a budou nadávat že nemůžou jet hobby, ať jedou domů. Když jedeme jezdit ven, tak organizace a všechno je většinou perfektní ale nikdo se tam s nama nikdy nesral a nevidím důvod , proč my , jako Češi se máme předposrat kvůli nějakým Němcům.
A jestli dovolíš, navážu tady hned svým názorem na druhé téma. Když zase naše třídy spojíte, tak nás bude ve 450 třeba 18 a v prestigi 13. a jsme tam kde jsme byli. Zkrátka budeme vypadat jako blbci. Myslím že lepší bude na příští rok udělat třídu Prestige a hotovo. Samozřejmně, že ve vyspělých supermoto zemích se jezdí dvě třídy ale možná je třeba si přiznat, že ještě minimálně nekolik let, nebude náš mistrák vzhledem k počtu ( nikoli kvalitě) jezdců, zdaleka dosahovat kvality Německa atd. Takže než se snažit rovnat někomu na koho není, si myslím , že bude lepší zůstat nohama na zemi a přispůsobit se naší " chudobě ". :-) Myslím že 32 jezdců, ( nebo kolik je ta propustnost ) se u nás ještě dlouho nesejde. a pokud ano, je tady kvalifikace jak všude jinde na světě.
Samozřejmně že já neznám všechny vaše věci co musíte nebo nemusíte dělat co Vám nakazuje císařství pana Ječmínka, takže to prosím ber jako můj názor, a ne zasvědcené řeči.
Tak sa majte :-)
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Open domácí a zahraniční ? 17 let 10 měsíců ago #621

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj chlapi, souhlasím s názory jezdců. Pro pořádek bych chtěl opakovat slova Vláďy Potužáka. Kategorie Open je Přebor ČR, tedy dle mého logického uvažování, v této kategorii mohou startovat jen jezdci s českou licencí. Na předchozích dvou podnicích startovali soudruzi z NDR s německými a to dle mého názoru nelze. Nic víc nic míň. Pojmenování MMČR je pouze závoj pro promotéra, ale KATEGORIE OPEN , by se dle mého názoru neměl týkat. Je ovšem otázkou , kdo němcům vystaví české licence? Pak se ukáže kdo jim poleze do .....? V něčem je promotér " papežtější než papež" , zasedáte, jednáte, ale opět je výsledek horší pro nás české jezdce. Němci se ani nenamáhají chodit na rozpravy s jezdci, pak neví kde je STOP and GO a nic! To vás prostě nazajímá. V Sosnové opět v měřáku zkoušeli starty, zajel jsem za nějakým " TONDOU "s praporkem a oznámil mu to, něco zamumlal do vysílačky a opět nic. Nás buzerujete za Drátky v brzdičích a němce do pozoru postavit neumíte???? Kolega Aleš Minarčík prodává motorku a končí, minulý rok jste to takhle znechutili i P. Klamtovi, já osobně dojedu sezónu a taky končím. Přijeďte se podívat na závody veteránů, to je pohoda a vstřícnost. Tam si jezdců váží! A pak se nedivte, že supermoto nikdo nejezdí. Je to drahé závodění a pokud nebudete mít základnu, tak špička nebude. Ano vždy se najdou výjimky, které tady vždy budou. Sami dobře znáte heslo " Objem ničím nenahradíš" a ve smyslu počtu závodníků na trati je toto heslo dvakrát pravdivější.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Open domácí a zahraniční ? 17 let 10 měsíců ago #637

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
jen tak dál jene.......
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Open domácí a zahraniční ? 17 let 10 měsíců ago #639

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím všechny
Jelikož jsem nepohyblivej o trochu se nudím napíšu taky svůj názor.Závody supermoto se jezdí pod hlavičkou sportovní autority AČR.Ta vydává sportovní řády kterých se všichni pořadatelé musí řídit.V řádech se říká že závodů supermoto kategorie open se mohou zůčastnit jak domácí tak zahraniční jezdci s licencí B vydanou v EU.Zahraniční jezdci nadto musejí mít ještě souhlas domácího autoklubu se startem v zahraničí.Takto to prostě je.Jestliže přijedou němci s licencí B mohou startovat snámi,pokud mají A musí jet mistrák.Jestliže jsou prostě rychlejší tak vyhrajou a odvezou si ceny.Nevidím na tom nic divnýho.Problém by byl jedině v případě kdyby v oupnech startovali na licenci A,potom by by to byl důvod oprávněného protestu.Jelikož jsem se zůčastnil závodů jak v Maďarsku,Polsku a na Slovensku/v Enduru/a sem tam taky nějaký pohár vyhrál,nikdy se mi nestalo,že by místní nějak protestovali natož stávkovali,protože by měli obavu,že je nějaký cizinec předjede.Takže přátelé chladnou hlavu a nečiňme jiným to co bychom sami nechtěli,aby jiní činili nám.Přeji hezkou zábavu při závodech René Šefr
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.
Time to create page: 0.269 seconds
Powered by Kunena Fórum
| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz