Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotosituace okolo vysledku
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: situace okolo vysledku

situace okolo vysledku 21 let 4 týdny ago #93

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Vazeni
Nechapu jak je mozne ze se nekdo vubec zabyva nejakou stiznosti kterou sepsal Michal Havel a uz vubec nechapu jak je mozny ze ji podepsalo 40 jezdcu. pokud mne moje pamet neklame tak ja jsme byl jedinej kdo se ve V. M. ozval a rval jsme tam jak je mym dobrym zvykem a nikdo se ke mne nepridal tak nechapu proc to potom jezdci podepsali?
A uz vubec mne stve to ze nekdo nekde pise ze Antonovi spadnul titul do klina protoze nejeli ti nejlepsi tak mneli jet a hotovo.
O druzstvech se nebudu bait vubec protoze mi do dnesniho dne nedorazila odpoved na oficialni stiznost kterou jsem zaslali na pravni oddeleni autoklubu.
Myslim si o tom sve ale to nebude zde prezentovat.
Pokud k tomu nekdo neco mate rad si vas nazor prectu
diky Marcel

Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

situace okolo vysledku 21 let 4 týdny ago #94

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím Vás pane Kusín
Je pravda že jste ve Vysokém Mýtě byl jediný kdo se ozval proti rozhodnutí škrtnout dvě jízdy. Myslím si že v tom čase spoustu lidí okolo uznala , že je to sportovní gesto vůči jezdcům kterým se změnil termín ME. Kdyby se tenkrát vědělo, že ti samí závodníci stejně většinu ostatních závodů nepojedou tak by se proti tomu ozvalo určitě lidí víc. V podstatě se ukázalo, že to bylo k ničemu a že škrtat dva výsledky v seriálu ubohých 6ti závodů je v podstatě blbost. Vy jste to tak možná viděl už tenkrát ale musíte uznat že hned po první jízdě v Mýtě kdy Tonda díky motorce nedojel se Vám to začalo hodit.Takže z toho nakonec vyšla patová situace. Těm co to na začátku nevadilo to nakonec uškodilo a Vám , co se to na začátku nehodilo to nakonec asi pomohlo. Je pravda že měnit stanovy po začátku sezóny by se nemělo, je pravda že pomoci jezdcům kteří reprezentují republiku venku by se mělo, tak si z toho nakonec každý vzal to co chtěl.
Myslím že spoustu jezdců , včetně mě , to podepsalo i přesto, že neškrtnutí výsledků by jim v konečné klasifikaci uškodilo.
A co se týká Tondy tak si myslím že je opravdu dobrý jezdec, je mistr a hotovo. A co kde píšou nebo ne, je mi jedno.
A družstva? Na to můžu napsat snad jen to, že jsem se na stupních vítězů nikdy tak špatně necítil. Na druhou stranu je pravda, že už v sobotu na rozpravě na to upozorňoval pan Hejník ale nikdo ho neposlouchal. Nikdo asi nepochopí proč se to letos tak udělalo, určitě to hodně uškodilo, ale co se dá dělat.
Celkově si myslím že situace v depu v Písku byla celý víkend zbytečně napjatá. Je to v podstatě sranda a přesto to tam chvílema vypadalo jako by šlo minimálně o tituly mistra světa.
Zdraví Vás Radim Vavřík

situace okolo vysledku 21 let 3 týdny ago #95

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Pane Vavrik

Chapu co mate na mysli ale po druhem zavode nemohl nikdo vedet komu se co bude hodit a nebo ne. Ale otazkou je zdali znate i ty zakulisnio veci okolo jako napr. to ze nekteri jezdci ti kterych se to tyce tvrdi ze o nicem nevedeli a ze je to pro ne prekvapeni a zjistili to az pri poslednim zavode tak to je divny ne ?
A to ze v Pisku to bylo napjate mate pravdu ono taky neni divu kdyz se tam zavody zacali resit papirove a ne na trati asi vite sam jak to tam bylo a proc tam vznikla hadka mezi nami a Havlem ktery chtel abychom ten papir taky podepsali. Znovu se ptam proc nevznikl nejaky panflet jiz drive?
Ja nikoho z niceho neobvinuju jenom mne to stve a mam pocit ze to speje jenom k tomu ze bude na ty zavody jezdit cim dale min lidi coz uz bylo videt i letos s tim semnou budete urcite souhlasit.
A druzstva tak na ty my jsme upozornovali taky ale marne a urcite budete souhlasit i vy s tim ze tak jak to dopadlo je to nesmysl taky ale asi uz nema cenu nic resit.
Diky za vas naroz a jsem rad ze aspon nekdo se k tomu otevrene vyjadril
Marcel

situace okolo vysledku 21 let 3 týdny ago #96

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím Vás
Jestli někdo tvrdil, že se dozvěděl o škrtání při posledním závodě, tak to opravdu nechápu. Kdyby jezdilo na český mistrák 90 lidí v každé kategorii tak je možné že by se za půl roku tuto zprávu někdo nestačil dozvědět, ale je nás tam pět a půl, takže si myslím že to museli všichni vědět.
Proč vznikla hádka mezi Vámi a panem Havlem to opravdu nevím. Panflet se měl asi sepsat dříve, to máte pravdu.
Co se týká družstev tak jste napsal, že jste na to taky upozorňovali. Potom nechápu proč jste ke dvěma Vašim klukům nedali nějakého hobíka. My jsme si s panem Heiníkem (minule jsem napsal špatně jeho jméno, pardon) a s panem Štajncem v sobotu řekli že se jen tak pro radost svezeme. Nikdo se o to nezajímal a dopadlo to jak to dopadlo. Své pocity a radost z prvního místa jsem Vám již popisoval.
Ale sezóna je pryč a nová nás (aspoň doufám)čeká.
Chtěl bych se zeptat jestli nevíte, nebo někdo jiný, jestli byli na poradě( která se konala jak to tady popisují)někteří jezdci. Je tady napsáno že všichni usilovně pracují na tom, aby příští ročník byl zase o krok dál než ten letošní. Jsem v supermotu teprve první sezónu ale stačil jsem si všimnout že vedení o nějakou komunikaci s jezdci asi moc nestojí. Přece jen bydlím 300 km od Prahy takže v podstatě nic nevím. Takže pokud by jste Vy nebo někdo něco věděl, byl bych rád za každou informaci.
Díky za Vaši odpověď.
R.V.

situace okolo vysledku 21 let 3 týdny ago #97

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Vážený pane Vavřík,

kalendářová porada je schůzka pořadatelů, promotéra a případně zástupců Autoklubu. Zmiňované porady se zúčastnili následující lidé: zástupce pořadatelů z Písku, Sosnové, Vysokého Mýta a Sedlčan, dále pan Lindr jakožto promotér, David Novotný jakožto předseda subkomise supermoto a Richard Gironi jako zástupce serveru supermoto.cz.

Co se týče usilovné práce tak ta je vyvíjena ze strany promotéra (aby se vůbec mohlo jet), subkomise supermoto (aby bylo podle čeho jet a mohlo se jet) a nakonec i ze strany správce serveru, aby jste se aspoň něco dozvěděli.

Jedním z kroků je i to, že příští rok budou jezdci na počátku sezóny delegovat jednoho zástupce jezdců, který bude účasten většiny jednání a bude předávat "vedení" připomínky, návrhy, stížnosti a další věci od jezdců. Hlavním důvodem, je že co jezdec to názor a není v silách "vedení" vyhovět všem, jak koneckonců ukázala tato sezóna.

Já jakožto správce serveru stojím o dialog s jezdci a po zkušenostech z letošní sezóny je jasné, že není možné udržet server při životě bez Vaší podpory. Nicméně moje slovo je směrem k promotérovi a subkomisi pouze poradní. Naše společnost není ani promotérem, ani nikdo ze společnosti není členem žádné komise. Z výše uvedených důvodů musíme jednat ve shodě.

Toť asi stručně odpověd.

S pozdravem

Richard Gironi (webmaster)
Time to create page: 0.619 seconds