No já teda musím napsat, že mi Radim mluví z duše. Je jasný, že skoky na rovinu nejsou nic moc a navíc když to má přinést i nějakou podívanou tak je potřeba udělat lavici. No přece Sosnová je perfektní. A když se někdo bojí ať už o sebe a nebo o materiál, tak to přece skákat tak moc nemusí, a ani moc neztratí.
Ale jinak jsem nechtěl v tom mojem původním dopise všchno zkritizovat stylem tady je to blbý a všude jinde je to skvělý. A vím, že jinde se třeba nezávodí vůbec. Ale přece, když to všichni chceme někam dotáhnout tak musíme koukat tam, kde to funguje a ne se uspokojovat nad tím, že hlavně, že je nějak. Tak jem chtěl napsat, co třeba vadí mě a myslím, že to není na škodu. Navíc jsou věci který nejsou jen o penězích, ale o přístupu lidí. Je skvělý, že dostanem náhrady když dobře dojedem, ale když se o závodech nikde nebo téměř nikde nenapíše a tím pádem ten náš sport málokdo zná tak ani na ty závody nepřijedem, protože nebudem mít za co. A proč to tedy minulý rok články alespoň v supermotu vycházely, a i v televizi jsme byli vidět, když to minulý promotér dělal taky prvně? Je to možná blbej zvyk, říci co si myslím, ale když se všichni budem plácat po ramenou, jak je to perfekní tak to nikam nepovede.
Ale jinak určitě musím poděkovat všem, co to letos organizovali, protože je na druhou stranu pravda, že se všechny závody odjely, a navíc jsme tu měli i ME a MS.
Zdravím všechny. Petr Tesařík