Jste zde:   HomeForumSupermoto.czSupermoto 2011Proč jsou zrušené komentáře...?
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Proč jsou zrušené komentáře...?

Proč jsou zrušené komentáře...? 13 let 8 měsíců ago #1670

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Možná to bylo někde řečeno, ale uniklo mi to(doufám, že né jen mně), ale zajímalo by mě, proč je zrušena možnost vkládat komentáře k jednotlivým článkům na hlavní stránce? Když tam byly, měl jsem aspoň trochu pocit, že se kolem Supermota někdo točí, ale teď mi to příjde, že se neděje vůbec nic... :-)
Osobně bych moc rád uvítal, kdyby byla možnost kontaktovat závodníky na email. Sem jak vidno, moc lidí nechodí, a já nevím kam bych napsal informaci(aby si ji přečetlo co nejvíce jezdců), že chceme jet trénovat tehdy a tehdy a tam a tam...
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Proč jsou zrušené komentáře...? 13 let 8 měsíců ago #1671

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
Ahoj Martine,

zrušení komentářů bylo vysvětleno v tomto článku: supermoto.cz/?uid_clanek=1019. Komentáře k článkům nejsou určeny k tomu po čem ty toužíš na to je opravdu konference a to že do ní jezdci nechodí, za to já bohužel nemůžu. Vzhledem k současné právní úpravě není možno poskytovat emaily jen tak, jedná se totiž o osobní údaj. Tedy jak říkám na to co ty potřebuješ je konference, můžu založit klidně solo diskuzní forum jen na treninky.

Proč jsou zrušené komentáře...? 13 let 8 měsíců ago #1672

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Jasně, chapu. Já ale nechtěl at mi pošleš seznam emailových adres, ale spíše jsem měl představu, že by nějaká automatická funkce poslala email všem zaregistrovaným emailům v databazi supermoto.cz v případě, že nějaký zádovník napíše email někam, odkud by jsi ho ty přeposlal na všechny adresy - třeba.. nebo tak něco. :-)
Prakticky vyřešit problém, který spočívá v tom, že sem závodníci nechodí a přitom by rádi na trenink asi jeli. :-)
Jen takovej nápad.

Proč jsou zrušené komentáře...? 13 let 8 měsíců ago #1673

• petrpolak
  • petrpolak's Avatar
  • NEPŘÍTOMEN
  • Expert Boarder
Funkce automatických mailů pro administrátora tu je. V databázi jsou maily všech, kteří se kdy přihlašovali na závody online. Tedy možnost zaslat mi něco k rozeslání je. Beze mě to udělat nejde, protože by se mohlo stát, že by se jezdcům zahltili schránky spamem odshora až dolů.

Proč jsou zrušené komentáře...? 13 let 8 měsíců ago #1674

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Super, aspoň tak nějak pro začátek by to stačilo.. jde o to, že jsem chtěl jet na trénink do Mýta, zavolal jsem tam, byl volný trénink, ale říkali mi, jestli nás přijede dost, když budou kvuli nám muset platit službu atd.. na což jsem mu nemohl odpovědět jinak, než že nevím = trenink nebyl..
Možná by chtělo založit nějaké vlákno tréninky a poslat klukům jednou odkaz na email na tohle forum, aby se sem "naučili" chodit. :-)

Proč jsou zrušené komentáře...? 13 let 8 měsíců ago #1675

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
No zajímavé. Určitě by se info o trénování hodilo.
Time to create page: 0.619 seconds