Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoSedlčany,Sedlčany
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Sedlčany,Sedlčany

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #212

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Vážení kolegové,

myslím,že se očekává,že to někdo začne,tak tady to je:
Traťoví komisaři zřejmě neví,k čemu jsou vlajky.Modrou vlajku jsem já osobně(i mnoho dalších) v žádném závodě neviděl.Žlutá vlajka byla občas k vidění,ale v mnoha důležitých momentech chyběla(že,Radime).Sám jsem viděl,jak v Přeboru upadl v rychlé zatáčce před tribunami Kratochvíl.Traťák stál jak péro a čučel jak tele,ale že by zamával žlutou vlajkou ho ani nenapadlo.

K trati:
je sice hezké,že se někdo snaží zavést novou trať,ale...

až se někdo zmrzačí o ty mantinely,co budeme pak říkat?Neměly tam být?Měl smůlu?Může si za to sám?
To už ale bude pozdě.
A ruku na srdce.Komu se trať líbila?Naprostá většina na ni plivala(pokud to jenom nehráli).

Já osobně jsem proti tomu,aby se na takové trati jely další závody.

Jiří Blaha
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #213

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Jirko,

máš pravdu čekal jsem až to někdo začne, ta trať je opravdu příšerná, myslím si, že Tvůj příspěvek je naprosto přesný a vystihující, nemám co bych dodal, ve všem s Tebou souhlasím!!!!
Je pěkné, že před tribunu nalili nový asfalt, ale to napojení je příšerné, kvalita ostatního povrchu co se týče asfaltu - dáli se tomu vůbec tak říkat je hrozná, na trati by se dalo napočítat spousta druhů asfaltu, betonu a nevím z čeho ještě všeho to tam splácali, nikde jinde jsem neviděl takovou spoustu ruzných hmot pohromadě, divím se, že to vůbec drží a nerozpádá se to!!!
Řeči typu - běžte se podívat na čem se jezdí v zahraničí nebo vždyť to jezdit nemusíte, tak panové tyhle keci si strčte víte kam!!!! Nevěřím tomu, že se někde v zahraničí jede proti zdi, možná tak v hale a i tam je od trati dál a hlavně traťe v hale jsou pomalejší!!!!
Dle mého názoru je trať v Sedlčanech nejvíc nebezpečná a to, že se tam ještě nikdo nezabil je jenom zázrak!!! Skok v Sosnové o kterém tady byla řeč minule je jen dětská nemoc oproti nesmyslu - nazvanýmu trať pro SUPERMOTO v Sedlčanech!
Traťáky tady řešit ani nebudu, dle mého názoru ani praporky neměly, vlastně tam stáli jako diváci a měli to alespoň zadáčo!

Pokuď s tou tratí něco neudělaj, souhlasím s tím, aby se na tomto nesmyslu závody nejezdili a předešlo se tak zbytečným úrazům a to v lepším případě!

s pozdravem všem
PETR KLAMT

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #214

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Tak já dám další názor do pranice, kterej se asi nebude líbit, ale...trať si myslím, že není špatná, jen by možná bylo dobrý některý svodidla trošku víc vyztužit balíkama slámy. Že se jezdí mezi bariérama je sice docela o nervy...jen možná, na trati v Brně byly bariéry železný a nikomu to tak moc nevadilo. Teda asi jenom těm co do nich nevlítli, myslím. Co ale bylo vážně HROZNÝ a v čem 100% souhlasím, bylo to, že traťový komisaři měli praporky jenom pro zábavu, o nějaký signalizaci nemohla být řeč. Což na takhle nepřehledný trati je opravdu docela hazard a opakovat by se to nemělo. Teda spíš NESMÍ..... Ale já osobně jsem rád, i když jsem si ze Sedlčan odvezl zlomenou ruku atd., že se objevila konečně zase nějaká nová trať, na který je sice hodně co zlepšovat, ale není to do zhloupnutí pořád jen Písek, Mýto, Sosnová....

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #215

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Petře(Tesaříku),

to tvé srovnání s Brnem nebudu ani komentovat.Promiň,ale netrefil ses.

Co se týče tratí,raději zhloupnu při hezkém svezení v Písku,Mýtě,Sosnové i v Brně,než abych se jebal na hnusné a nebezpečné trati v nějakých Sedlčanech.

Jirka

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #216

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Pro PETRA KLAMTA,

na to tvoje čudlání to stačí.

Láda mechána

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #217

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Pro pinďoura Láďu!!!

Ať čudlám jak čudlám, když to uletí tak to bude rána, nechce se mně okusovat na pevno přibetonovaný svodidla!!!
Koukám, že internet se dostal už i na vesnici a to na hodně zapadlou vesnici, hmmm pokrok je pokrok!!!:)))
Počkej na VRÁNĚ, doufám, že pojedeš, Tě tam počudlám!!!

Pro Péťu Tesaříka,

určitě máš pravdu v tom, že je dobře, že vznikají nové tratě, ale nezlob se na mě, na te trati se od jara nic nezměnilo, ani na to nešáhli!!! Už na jaře při rozpravě jsem žádal, aby kolem mantinelu dávali víc balíků slámy a výsledek.... žádný, bylo to stejný jak na jaře!!! Mimochodem co se týče Brna a zábran kolem tratě, nezlob se na mě, ale ty drátěnky které tam byly, by Ti dle mého názoru o proti mantinelům v Sedlčanech nic nezpůsobili. Mantineli v sedlčanech by se při nárazu jezdce do nich ani nepohli, byla by to rána do zdi, umíš si představit náraz ba ve 30 km rychlosti do zdi!? Domnívám se, že by se jednalo ještě o dost vyší rychlost, ten balíček slámy by Tě asi nezachránil, nehledě na to, že při výjezdu z terénu si nejsem jist jestli tam nějaký balíček byl!? Vím, že na trati jsou v některém místě svodidla, která se stahují k zemi, pokuď by si náhodou zajel pod ně, nechci domýšlet jak by Tě to porcovalo!
Dle mého názoru, co se týče bezpečnosti, kolem tratě by neměli být žádné pevné bariéry a už vůbec ne svodidla!!!
Teď trochu z jiného soudku, proč cpát peníze do takovéto trati a nevyužít spoustu nevyužitých prostor v ČR ( letiště ), po ČR je takových míst spousta, v Německu se takováto místa celkem využívají, proč ne u nás, na letišti si to můžem namotat jak chcem a při jednodení práci traktoristy ( třeba Ládi mecháni ) budeme mít terén takový, že se jim o něm nesnilo ani v Sosnové! Hlavně by to bylo mnohem bezpečnější!!!

S pozdravem všem PETR

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #218

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj pánové.
To je názorů, že nevím který má větší pravdu. Co se týče trati, tak si myslím že je opravdu nebezpečná a na motárdy opravdu nevyhovující. Na druhou stranu ale je potřeba říct že určitou pravdu má Petr alias zlomená ruka. Díky bohu za každou novou trať. Vlastně díky promotérovi.
Co se týče pořadatelů tak k tomu není co dodat. Snad jen ,že bylo velké štěstí že nikdo s praporkem nestál poblíž výjezdu z trati po první rundě 450 kde jsem ze vzteku demoloval motorku, brýle a nějaký plotek který tam jen tak stál. Protože by dotyčný praporkář skončil v nemocnici a já v kriminále. Ale už je to pryč a nikdo mi body už nevrátí...
Nad čím se ale chci trochu pozastavit je zážitek z předparkoviště. Nějaký asi šedesátiletý strejda s vysačkou pořadatel, tam na nás z nějakého důvodu začal vyřvávat něco v tom smyslu: "komunisty a starý dobrý svazarm na Vás vy primadony, aby jste zažili co je to disciplína." V tu ránu jsem litoval že tam nestál známý bouřlivák Petr Klamt, který zrovna končil své čudláni ( jak tady někdo napsal) v přeboru.
P.S. Petře nic si z Lady mechány nedělej. Jedeš pěkně a jak jsem viděl na fotografiích, takové skoky do drátů vysokého napětí bych se chtěl taky naučit.

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #219

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zduř Radime,

ale teď už toho mám kurva dost!!! Končím s čudláním a zčínám závodit!!! Máš pravdu v tom, že bych na sebe už řvát nenechal a už vůbec ne od žádnýho zkurvenýho komunisty, však on by mě někdo dosvědčil, že to byla nutná obrana!!! Konec konců pár facek ještě nikomu neuškodilo a myslím, že v Sedlčanech je měl dostat každý z traťáků, troufl bych si říct, že chvílema to závánělo obecným ohrožením!!! Na rozdíl od Tebe promotéra za tuto trať nepochváliím, možná za snahu ano, snaha vidět je, ale ta trať je o život a mluvilo se o tom už na jaře a nikdo proto nic neudělal, nebo udělal a není to vidět!!! Nejsem toho názoru, že se musí jet za každou cenu každá nová trať, tato by se podle mého úsudku na motárdech vůbec jezdit neměla, alespoň ne v takovém provedení v jakém je nyní, avšak já s tím stejně nic neudělám, toto je pouze můj názor, je smutný, že v depu řve 50 lidí, že je to na ... a na webu se jich vyjádří 5!!!! Čte si to tady skoro každej kdo jezdí na závody, tak proč, když řvou v depu se nevyjádří tady, nikdo jim za to přece hlavu neutrhne!!!

P.s. Radime, pozdravuj Dášu, ty nové kalhotky ji moc slušely!!!

S pozdravem
Péťa čudlal

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #220

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
No,kluci,hlavně,že je sranda.

Myslím ale,že tato věc je velmi vážná.My si tady sice společně postěžujeme,ale jako vždy je to k ničemu.
Vyzývám tedy promotéra a taktéž sedlčanské "profesionální pořadatele",aby se vyjádřili a navrhli řešení.

Blahoš

Sedlčany,Sedlčany 20 let 4 měsíců ago #221

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Čau Petře (Klamte).Tak já na jaře v Sedlčanech nebyl, tak nevím, jestli s tou tratí něco udělali nebo ne...ale asi ne, když to píšeš. Navíc taky jsem nenapsal, že bych to do toho mantinelu chtěl poslat, nebo, že by to snad nebolelo tam lehnout...navíc určitě by se ty závody daly jezdit i jinde, v tom 100% souhlas...jen mě tak napadá, že míst je sice hodně, ale moc ochotnejch lidí co by to pořádali asi není. Spíš ani žádný. Takže proto jsem rád, že ty Sedlčany jsou...a když odmyslím praporečníky a svodidla, tak se mi trať líbila..rychlá, dlouhej terén, pěknej skok, kterej mohl skákat každej... A pro Jirku...zeptej se Záhoráka, jak je příjemný strčit ruku do drátěnky...i když v Brně to byly super závody, to je bez debat.
Time to create page: 0.374 seconds