Pro pinďoura Láďu!!!
Ať čudlám jak čudlám, když to uletí tak to bude rána, nechce se mně okusovat na pevno přibetonovaný svodidla!!!
Koukám, že internet se dostal už i na vesnici a to na hodně zapadlou vesnici, hmmm pokrok je pokrok!!!
))
Počkej na VRÁNĚ, doufám, že pojedeš, Tě tam počudlám!!!
Pro Péťu Tesaříka,
určitě máš pravdu v tom, že je dobře, že vznikají nové tratě, ale nezlob se na mě, na te trati se od jara nic nezměnilo, ani na to nešáhli!!! Už na jaře při rozpravě jsem žádal, aby kolem mantinelu dávali víc balíků slámy a výsledek.... žádný, bylo to stejný jak na jaře!!! Mimochodem co se týče Brna a zábran kolem tratě, nezlob se na mě, ale ty drátěnky které tam byly, by Ti dle mého názoru o proti mantinelům v Sedlčanech nic nezpůsobili. Mantineli v sedlčanech by se při nárazu jezdce do nich ani nepohli, byla by to rána do zdi, umíš si představit náraz ba ve 30 km rychlosti do zdi!? Domnívám se, že by se jednalo ještě o dost vyší rychlost, ten balíček slámy by Tě asi nezachránil, nehledě na to, že při výjezdu z terénu si nejsem jist jestli tam nějaký balíček byl!? Vím, že na trati jsou v některém místě svodidla, která se stahují k zemi, pokuď by si náhodou zajel pod ně, nechci domýšlet jak by Tě to porcovalo!
Dle mého názoru, co se týče bezpečnosti, kolem tratě by neměli být žádné pevné bariéry a už vůbec ne svodidla!!!
Teď trochu z jiného soudku, proč cpát peníze do takovéto trati a nevyužít spoustu nevyužitých prostor v ČR ( letiště ), po ČR je takových míst spousta, v Německu se takováto místa celkem využívají, proč ne u nás, na letišti si to můžem namotat jak chcem a při jednodení práci traktoristy ( třeba Ládi mecháni ) budeme mít terén takový, že se jim o něm nesnilo ani v Sosnové! Hlavně by to bylo mnohem bezpečnější!!!
S pozdravem všem PETR