Ahoj kamarádi,
nebyl bych to já, kdybych nepřidal trochou do mlýna! Myslím, že všichni máte pravdu, Radim s Hanzlík sen. poukazují na to, že závody trvají jen 12 min., tratě jsou nepřipravené, Jirka má taky pravdu 10 min v předstartovním prostoru je opravdu hloupost co tam kromě toho, že schladnou gumy a já jsem přehřátej než vjedu na trať nebo rozmachanej na žmach, ale nejvíc pravdy má Petr Tesařík, proč to tady vůbec psát, změnilo se někdy něco, po naší konferenci na webu? Čte to tady vůbec někdo kromě nás?
Co se týče pořadatelů a promotéra, taky jsem je nikde venku (za hranicema) neviděl, ale třeba jsme se jen nepotkali, tomu, ale moc nevěřím jinak by se s českým supermotem něco dělo, mě se zdá, že v Čechách to jde od 10 k 5!!! Stačí se jen podívat kolik lidí by letos jelo závody družstev! Na druhou stranu bylo poprvé v neděli v Písku víc diváků než závodníků!
Petr píše, že v Mongolsku motárdy nejezděj vůbec, ale tady už nejsme daleko od Mongolska, podívejme se jak letos sezóna vypadala, jak se časem jakoby vypařovali jezdci, pokuď to půjde takhle dál pak nás tady už taky moc jezdit nebude!!!
Možná to bude znít hrubě a neurvale, ale pro mě plyne z toho všeho jen jeden závěr, promoterem a pořadatelem závodu musí být někdo koho to baví, kdo o to má zájem a kdo umí a chce naslouchat jezdcům, kteří mají zkušenosti se supermotem v zahraničí!!!
Jak už napsal Petr, za dob kdy se o supermoto staral p. Hošek tento sport někam spěl, ale teď jsme pořád tam kde byl tento sport před 2lety a možná o kus zpátky, pokuď se nenajde někdo jako je p. Hošek, tak můžeme jít cvrkat kuličky z Mongolcema.
Pánové jsem zvědavej kdo z nás dostane za rok licenci!!!
P.s. Nemá cenu nic řešit dokud se o tento sport nezačnou starat ty správný lidi!!!
Nemá cenu sem nic psát, když se tady vyjádří 5 lidí z 60, to je trochu málo!!!
s pozdravem
Petr Klamt